Всеки общински съветник от БСП във Видин ще отговаря за няколко села

OFFNews 05 октомври 2015 в 14:24 1626 0

"Всеки общински съветник от БСП ще отговаря за по няколко села в община Видин, ще следи отблизо какво става в тях и това ще е начин за бързо и ефективно решаване на проблемите, които възникват в съответното населено място".

Това каза кандидатът на БСП за кметът на Видин инж. Людмил Димитров.

Идеята е по всяко време кметовете по места и жителите им да имат непрекъсната комуникация със съответния общински съветник, както и с община Видин.

"Тази връзка е прекъсната, досегашните управления се сещат за малките населени места само по избори," коментира на среща с жителите на с.Акациево инж. Димитров. В срещата участваха и кандидатите за общински съветници инж. Кръстьо Спасов, Мария Тодорова и инж. Борис Георгиев.

От своя страна хората се оплакаха от тотално занемарен гробищен парк, неасфалтирани улици, обрасли с растителност, както и от напълно изоставена и занемарена сграда на бившото училище в селото.

"Ние предлагаме сградата на училището да се ремонтира и да бъде изграден дневен център за по-възрастното население в селото. Предлагаме по-качественото ползване на временната заетост и най-вече равномерното разпределение на работещите по програмата, за да бъде удовлетворена нуждата на всяко село и град в общината,"сподели инж. Людмил Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови