Треньор по конен спорт е водач на листата на ПП МИР в Шумен

OFFNews 05 юли 2021 в 09:05 989 0

Цветомир Цонев е водач на листата за кандидати за народни представители за област Шумен от ПП МИР.

Той е от хората, отдадени на спорта, работата и резултатите. Притежава собствена ферма за коне и спортен клуб по езда в Каспичан. Има общо 24 години стаж като ездач и треньор по конен спорт в редица държави като Гърция, Германия и Турция. Участвал е в много международни турнири, като е постигнал много добри резултати. След натрупания опит решава, че е време да развива бизнес и в България.

„Спортът е този, който дава на младото поколение възпитание, дисциплина, борбеност и воля. Доказано е, че всеки един лев инвестиран в спорта, спестява минимум три лева от здравеопазване. Една от моите цели е развитието на спорта в България, защото той е средство за изграждането на едно здраво, възпитано, морално и дисциплинирано българско общество. Приех да бъда водач на листата на ПП МИР за народни представители в област Шумен, защото смятам, че с моя опит и най-вече с личен пример и действия ще мога допринеса за по-доброто бъдеще на България и българския народ.“, заяви Цветомир Цонев.

Той честити на всички българи Тодоровден и им пожела да бъдат здрави и щастливи и да вярват в собствените си сили и възможности.

Над 90 % от листите на партията за предстоящите парламентарни избори са експерти от гражданската квота, които са мениджъри, финансисти, икономисти, юристи, банкери, инженери, артисти, спортисти и общественици. Всички те със своя Морал, Инициативност и Родолюбие ще служат на обществото и ще допринесат за възраждането на родината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!