Светослав Витков: Докато не ви писне от крадливци!

OFFNews 31 март 2023 в 11:37 559 0

Глас Народен

Снимка Глас Народен

Глас Народен

"ПП Глас Народен ще се явява на избори, докато не получим вашето доверието или не се промени порочния модел на управление. Докато не ви писне от крадливци, групирали около себе си интересчии на политически, икономически, етнически или сексуален принцип." Това заяви председателят на партията Светослав Витков.

Ето какво каза още той:

"На фона на тази алчна пасмина, заради баланса, е нужно съществуването на политически субект, който не желае да участва в организираното разграбване и обедняване на българската нация. Който да назовава проблемите с истинските имена, да споделя болезнената истина и да предлага решения, лишени от личен интерес.

Глас Народен надживя партии фишеци и политически месии, които идваха с гръм и трясък, обещаващи светло бъдеще и изчезващи в нищото след няколко години.

В тези тежки времена навикът и инерцията да се “усвояват” средства от политическите фракции и техните икономически обръчи, скоро ще удари на камък.

Всяко следващо българско правителство ще има малък и крехък кредит на доверие, защото бедността не прощава на управляващите.

Просто чакаме да се събудите от телевизионния сън, в който ви дундуркат. Да се събудите, да отворите очите си за случващото се и да излезете да защитите правото си на щастие.

Защото никой няма да ви го даде, ако не го извоювате!

Само когато политическите посредници, наречени лидери на партии, ги е страх от народа си, тогава и ще има промяна на управлението!

Корупцията, инфлацията и спекулата са със знак равенство с нивото на обществената търпимост и примиряване!

Тяхното решение се намира в ръцете на тълпата на площада!"

Парламентарни избори 2023.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!