Социолог: Набързо Борисов направи три груби грешки

OFFNews 09 ноември 2016 в 09:51 6542 2

"През последните дни премиерът Бойко Борисов подменя президентския вот с парламентарен, като повтаря, че гласувалите за Цецка Цачева всъщност подкрепят него". Това каза в ефира на „Здравей, България” социологът Андрей Райчев.

Той определи това говорене като третата груба грешка, допусната от Борисов, след смяната на кандидата за шеф на ООН и издигането кандидатурата на Цачева.

"На балотажа в неделя всички, които са против Борисов, ще отидат да гласуват за Радев”, коментира още Райчев.

Политологът Огнян Минчев път подчерта, че евентуална победа на подкрепения от БСП кандидат-президент би означавала преструктуриране на политическата ситуация у нас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

2

Нострадамус

09.11 2016 в 13:12

Борисофф направи КАСКАДАТА от КАТАСТРОФАЛНИ грешки през последната година - Рекета, който се опита да осъществи на ЕС в полза на Османлията Ердоган; -Приноса му в учебниците по Световна Дипломация как катастрофално просташки може да действа един Псевдо-държавник при номиниране на личности за шеф на ООН.; -Огромните финансови загуби лично по негова вина за България, вследствие на отказа от Южен поток и Атомните реактори; - Алчността му да привлече повече джихадисти мигранти в България срещу жълти евро центове от ЕС на гърба на хората...И не напоследно място изкючително арогантното и прсташко отношение и тотален рекет на всичко и всички в БГ.

14469

1

случайно прочетох

09.11 2016 в 12:28

Абсолютно прав е!От кога мечтая за оставката на Бай Х!
Няма да пропусна този шанс!
 
X

Да помогнем на украинските деца!