Светът свършва, ако Цецка загуби изборите...

ОFFNews 08 ноември 2016 в 20:51 69992 56

Какво ще се случи със Земята, ако ГЕРБ изгуби на изборите за президент.

Чувстваме се неудобно, когато новините ни звучат като вицове.

Но не сме виновни, че всички тези хора по-долу са наговорили всички тези неща:

Ако ГЕРБ падне, спират осветлението и затварят детските градини

„Компрометирането на стабилността в държавата по какъвто и да било начин може да има сериозни последици за общината и да ни върне в изходна позиция. Това означава спиране на осветлението, затваряне на детски градини, спиране на сметоизвозването и начало на хаоса.“

Думите са на кмета на Сливен, Стефан Радев, издигнат от ГЕРБ, който се е изказал днес пред журналисти и беше цитиран от "Фокус". Според него загубата на партията му на изборите и евентуална оставка на правителството може да доведе до тази нестабилност.

След това кметът продължава да изброява колко много милиони било отпуснало правителството на Бойко Борисов за общината му и за какви проекти съдействало.

"Освен това, очакваме много сериозен безлихвен заем, който ще бъде опростен, ако бъде одобрен оздравителния план на общината", казва кметът.

Той, разбира се, не пропуска да спомене и програмата за саниране: "Жалко, че Сливен се включва последен от големите градове, жалко, че нищо не е направено преди нас. Ние много разчитаме на тази програма, след която много градове промениха облика си. Ще бъде много лошо за нашата община, ако и от това не можем да се възползваме, ако се смени курса от тази политика".

Интересно е да се отбележи, че до това лято, когато беше издигнат за кмет от ГЕРБ, Стефан Радев все още беше член на партийното ръководство на БСП в Сивен.

Стане ли ген. Румен Радев президент, България ще изпадне в международна изолация, ще ни спрат еврофондовете, ща настъпят бедност и партизанщина

Този път апокалиптичните предвещания са лично на Цецка Цачева, които тя изложи в декларация:

"До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности - това трябва да се разбере много ясно от всеки.

Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта.

Втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно-центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен".

Ако Цачева загуби, няма да има повече саниране

Зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков заяви, че ако Цецка Цачева загуби балотажа, програмата за безплатно саниране ще бъде спряна, съобщи "Медиапул".

"Очакваме да бъде спряна. Все пак тя се осигурява с държавно финансиране. Държавно финансиране се дава тогава, когато има пари в бюджета. Няма ли пари в бюджета, тя не е с европейско финансиране. Там не искам да коментирам. Знаете каква корелация има и каква права пропорционалност между управление на БСП и ДПС и еврофондове. Винаги ги спират. После тичаме като ненормални да ни ги отблокират в Брюксел", казва лидерът на ГЕРБ-Ловеч.

Ако Цачева загуби, Бургас ще остане без пари

"При загуба на балотажа и оставка на правителството, първата община, на която ще бъдат спрени парите от републиканския бюджет, е Бургас", заяви областният лидер на ГЕРБ и депутат - Димитър Бойчев, пред "Бургас инфо".

След това той започва да изброява различните проекти, които общината му има да довършва, но няма да успее, защото щели да бъдат първите отказани проекти.

"Много е елементарно. Вече няма кой знае какво да се предлага на избирателя като идеология. Или ляво, или дясно. Лично аз не искам да се върна във времената на Делян Пеевски, не искам да ми спират европроектите", казва пък депутатът Семир Абумелих.

Листовки за апокалипсиса

В Смолян, на входовете на няколко блока, бяха разлепени съобщения, според които ако на балотажа не бъде направен "правилният избор", ще бъдат спрени проектите за саниране. По долу може да видите една от листовките на апокалипсиса, снимана от "Дарик":

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12329

62

Шопа

09.11 2016 в 12:38

Жалки мошеници сте това герберастите...
80% от гласувалите ви го казаха и пак не разбирате от дума.

14469

61

случайно прочетох

09.11 2016 в 11:18

Ако Бай Х не беше обещал оставка, ако спечели Радев, можеше и да е по-добър резултатът на Тетка.Да загуби с по-малко де.

63994

54

Red or Dead

09.11 2016 в 00:18

ШНАУЦЕР, що не се метнеш от панелката......СЕГА.....докато разбереш какво става......и ще ИЗБУХНАТ всенародни тържества.....ти ако имаше поне мъъъъъъъъъъничко достойнство, щеше да решиш сам казуса пред който сега се изправя Йончев, защо човекът трябва става жертва на твоята ЗЛОБА, ЛИЦЕМЕРИЕ, ПРИТВОРНОСТ, ИНТРИГАНСТВО, ФАЛШ, ДВУЛИЧИЕ....абе с 2 думи ти си прототипа на филма >SEVEN
 
X

Да помогнем на украинските деца!