Радан Кънев: Това не са липсващи гласове. Това са липсващи приятели

OFFNews 08 ноември 2016 в 08:20 11708 13

Радан Кънев

Снимка БГНЕС/Любомир Спиров

Радан Кънев

"Пичове, засяда ми буца в гърлото. Това не са липсващи гласове. Това са липсващи приятели..."

Така Радан Кънев коментира изборните резултати, които отредиха на кандидата за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков шестото място сред гласоподавателите в България и четвъртото сред сънародниците ни, гласували в чужбина.

"Сидни, Мелбърн, Виена, Брюксел, Единбург, Париж, Ню Йорк, Кардиф, Манчестър, Лондон, Люксембург, Амстердам, Ротердам, Маастрихт (и цяла Холандия, без изключение), Лос Анджелис, Питсбърг, Хюстън, Сан Диего, Чикаго, Берлин, Мюнхен, Франкфурт (и цяла Германия, без изключение), Страсбург, Берн (и цяла Швейцария)...

Пичове, засяда ми буца в гърлото. Това не са липсващите гласове. Това са липсващите приятели...

И да, навсякъде Радев е втори, дотам се докарахме. Цачева е първа в Анкара, Бурса и Измир...", пише Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12291

12

Георгиев

08.11 2016 в 11:35

Приятели, съмишленици...
Радане - направихме каквото можахме, можем и още - сега топката е у теб. Чакаме новия десен проект без Кунева, Лукарски, Москов и другите подлоги Борисови.
Трайков се доказа като интелигентен, способен и принципен човек. Успех!

13709

11

Маргарит

08.11 2016 в 11:27

Данъци, та данъци.
Спорен е въпросът кое е по-добре за гражданите на държавата, а и за плюещите тук в частност - дали 500 Евро, които пристигат в БГ всеки месец или данъците от заплата 350лв (ако някой може да каже колко е това)?!
При това президентът не раздава пари/порции, а би трябвало да изразява общите нагласи на обществото/народа си, независимо къде е този народ.
Особено ако пък на 15% от народа му се налага да ходи на гурбет, за да избяга от същите хора, които му дават 350 или 500 лв заплата (да, няма картел!!!) и не може да живее достойно.
А и има някакъв, макар и малък шанс някои от тези хора да се върнат и да поискат, и най-вече да направят България да прилича малко повече на местата, от където са се върнали.
И не е лошо да свикнем с мисълта, че светът вече е по-достъпен и не се простира до окръжния град само и един-два пъти в годината до София.

77927

9

El Commandante

08.11 2016 в 10:06

ПОСКАМ САЛЗА!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!