Радан Кънев: Невиждана атака, защото не можеш да ни извикаш на килима с "пиле шарено"

OFFNews 06 март 2017 в 14:40 6484 29

Лидерът на Нова Република Радан Кънев излезе с изявление за предизборната кампания.

Ето какво казва той, без редакторска намеса:

Започваме втората седмица на предизборната кампания на път от Севлиево за Габрово и на фона на невиждана медийна атака от медийния картел, от политически опоненти, от агенции за манипулация на общественото мнение - изобщо от целия този мафиотски картел, който се опитва да задържи властта върху държавата.

И тук въпросът е защо?

Защо подобна безпрецедентна атака срещу нас, след като нали уж сме малки? След като нали сме маргинални и уж нямаме шансове? Отговорът всъщност е прост.

На първо място, ние не сме РБ 2,3,4, Бареков, Бриго Аспарухов, които можеш когато искаш да извикаш на килимчето, да им викаш „пиле шарено" и да им кажеш каква е височайшата воля.

На второ място, защото ние ще вкараме в 44-ия парламент силна група от мажоритарни избраници и хора с битки зад гърба си, доказали своята независимост, а не групи от анонимници, които в последствие е удобно да бъдат продадени, за да подкрепят някое анонимно правителство.

И като казах анонимно правителство, се сещам за третата и може би най-важна причина. Тя е, защото само ние разкрихме задаващата се коалиция БСП-ГЕРБ, независимо под каква форма – пряка, широка коалиция или някаква крадлива анонимна, прикрита зад програмно управление. Защото само ние казахме, че подобно управление ще възроди проекта АЕЦ „Белене" и ще открадне нови 20 милиарда, защото само ние продължаваме да търсим откраднатите пари от КТБ, защото само ние – Трайчо Трайков, Мартин Димитров, Методи Андреев, Петър Славов, цялата партия „Демократи за силна България", години наред неотстъпно се борим срещу картела в горивата и сме убедени, че в следващия парламент можем да го победим.

В крайна сметка, защото само ние казахме, че властта не спира да краде. И докато са БСП, ГЕРБ, ДПС, само ще краде още повече.

И още нещо много важно – опитват се да ни покрият във всички медии, защото ние сложихме пръст в раната. Защото ние казахме, че за да тръгне България напред, за да се освободи от мафиотската хватка, трябва да спре политическата реклама в медиите и рекламата на хазарта в медиите, с което нарушихме интереса и основата на финансирането на цялото мафиотско статукво.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

28

Red or Dead

06.03 2017 в 21:42

КРЕТЕН......поне имай мъничко уважение към ДОМАКИНА на сайта........пиши името му с........ГЛАВНА буква......ИМБЕЦИЛ!!!

Като не ти харесва.....вземай си акунтите....и.... ПОШЁЛ НА Х@Й..

63994

27

Red or Dead

06.03 2017 в 21:36

“““““.....да не му превеждаш лично копейките ти?

Йончев, ЕТО ТОВА е “наградата“ за цялата ТИ толерантност и търпение.........

63994

23

Red or Dead

06.03 2017 в 21:18

Апропо, къде са........."данван“.......“косата“...“Хало“.....“Хахо“......и хиляди още знайни и незнайни.....Е'Бачи, да имаш идея:)))))......

63994

22

Red or Dead

06.03 2017 в 21:14

ЙОНЧЕВ, ЗАКРИВАЙ Е'БАЧИ....И ВСИЧКИТЕ МУ ПРОИЗВОДНИ.....
Не забравяй колко долнопробна твар е......нужно ли е да ти припомням гнусните обиди с които пряко засегна и теб като ЛИЦЕТО на сайта.......

63994

20

Red or Dead

06.03 2017 в 20:28

“““““......най-умния и най-четения.....““““““

ХАХАХАХАХАХАААААА.....БАХТИ И ИМБЕЦИЛНИЯ ДЕБИЛ:))))
Апропо, пропусна и ......най-многоакаунтния..:))))))

И пак...Апропо, точно този репертоар сме го чули вече от другия многоакаунтник......мдаааа....за 'чесън' иде реч.:))))))

В момента на първия 'умник' рейтинга е.....МИНУС 14175.....
Е, скоро и твоя ще е такъв, ама ти не се трогвай........имаш поне още няколко на които ще им се случи.....СЪЩОТО.....точно по 'чесновия' сценарии.....ТОВА Е ПО-СИГУРНО ОТ ФАКТА, ЧЕ СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ОТ....ИЗТОК.......ПОНЯЛ.....КРЕТЕН!!!

И НАКРАЯ.....ТОВА КОЕТО НИЕ ПРАВИМ Е....НАПЪЛНО В РАМКИТЕ НА ПРАВИЛНИКА......

ЙОНЧЕВ, ЗАКРИВАЙ Е'БАЧИ....И ВСИЧКИТЕ МУ ПРОИЗВОДНИ.....
Не забравяй колко долнопробна твар е......нужно ли е да ти припомням гнусните обиди с които пряко засегна и теб като ЛИЦЕТО на сайта.......