Първи коментар на ГЕРБ: Много е скъпо да правим още избори

OFFNews 04 април 2021 в 22:39 6206 1

Любен Дилов-син

Първият коментар на ГЕРБ в изборната нощ дойде от Любен Дилов-син - водач на листата в Бургас.

При толкова много победители коалицията ГЕРБ-СДС смята, че не е нужно да коментира на този етап, каза той пред репортери на входа на партийната централа в НДК. Официален коментар от ГЕРБ се очаква утре или след изясняване на резултатите, стана ясно от думите му. 

"Утре може да питате премиера, сега говорим на база на екзит пол, само в затвора в Бургас има окончателен резултат и аз имам 3 преференции, за които благодаря", заяви Дилов.

Той припомни, че ГЕРБ печели за 14-и път избори, а за пети път - парламентарен вот. "Има голям победител, поздравяваме го -  това са всички тези българи, които гласуваха. Те са големите герои на тази вечер", добави Любен Дилов. 

В момента е една много весела ситуация, защото много са победители - поздравят се, говорят си, коментира още той.

По думите му хората трябва да се замислят искат ли нови избори заради скъпата цена:

Изборите струват около 150 млн., ако има нови избори, те ще струват минимум още 100 млн. лева, президентските също ще са около около 100 млн. лева. Малко като поизтрезнеем, да си дадем сметка можем ли да похарчим 350 млн. лева за една година. 

За финал водачът на бургаската листа на ГЕРБ помоли журналистите да спрат с въпросите и да отидат да пият чай.

"Другият голям победител е Орлов мост. Той ще си отдъхне поне една година. И това е хубаво. В парламента ще има дебат", каза малко по-късно в студиото на bTV Дилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3000

1

Emil Zhivkov

04.04 2021 в 23:10

ГЕРБ търси талант и го намери! Ехо-о-о, Дилов, твоят нов господар, на освещението на чиято снимка (портрет) ти присъства, стискайки свещ в ръка, пропиля милиарди, за(г)роби държавата с дългове за десетилетия напред и унищожи държавността, ама 100 милиона за избори са много пара (ако той не е сигурен победител)! Евала, демократе!
 
X

Да помогнем на украинските деца!