Паргов: Управлява ни Бонапартистки режим, ще го сменим

OFFNews 31 октомври 2016 в 10:24 1867 0

"Убеден съм, че след 13-и ноември ще започнем прекрояване на политическата карта на България".

Това заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов по време на официалното честване на 95-ата годишнина от създаването на Районната организация на БСП в Банкя. На тържеството, организирано от местния председател Анна Славова, гости бяха още депутатът от София Георги Свиленски, както и членът на Изпълнителното бюро на БСП Александър Симов. "Такова прекрояване ще ни позволят нашите членове и симпатизанти, които ще дадат шанс на ген. Румен Радев и Илияна Йотова да бъдат президент и вицепрезидент на страната ни, обясни Калоян Паргов. - В тази кампания видях, че българите са готови да защитят националната ни идентичност. И няма да позволят тя да бъде изтрита от едни продажници, които търпим вече десетина години. Президентските избори на 6-и и 13-и ноември за нас са входният билет към бъдещо управление на държавата. На предстоящия вот българите имат шанса да направят така, че сегашните управници-продажници, служещи на чужди разузнавания и интериси, да капитулират само след няколко месеца на едни предсрочни парламентарни избори".

Лидерът на БСП-София отбеляза също, че времето, в което живеем в България днес е сложно не само заради конфликтите в Европа и по света. Сложно е най-вече заради това, че страната ни е управлявана от Бонапартистки режим, който умело съчетава икономическата либерална теория с политическия авторитаризъм.

На този режим обаче му се вижда краят, категоричен е Калоян Паргов. Този край ще дойде с избирането на ген. Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на България. Те ще бъдат гарантите за нашата сигурност. Да, ключовата дума е "сигурност". Но не само физическата ни сигурност, не само сигурността, свързана с опазването на границите на държавата ни, а сигурността като онова понятие, което обхваща цялостната перспектива за живот в България. Сигурността, че образованието ще даде на държвата ни успешни личности, които ще заемат достойно място в бъдеще в управлението на всяка една сфера. Сигурността, че здравеопазването ще бъде достъпно и качествено. Сигурността, че доходите ни няма да бъдат замразявани, докато цените растат скоростно. Сигурността, свързана с националната ни идентичност. Тази национална идентичност, която в последните 25 години определени хора се опитват като с гумичка да изтрият от съзнанието ни". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови