Нинова: Наричат ни комунисти, а Борисов е бивш член на БКП, обграден от партийни секретари

ОFFNews Последна промяна на 15 март 2017 в 19:36 8073 11

„Не целувайте ръка на никого. Бъдете свободни хора. Обръщам се към онези дясномислещи българи, които са вдигнали девиза: „Да не позволим БСП да управлява държавата." Питам - кого подкрепяте? Бившите комунисти, които се отричат от миналото си и себе си в името на властта. Човек, който се отрича от баща си, ще се отрече и от отечеството си“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в гр. Правец по време на среща с обществеността. 

„Имате право да избирате между човек, наричащ нас кръвопийци, комунисти, деца на комунисти и наследници на комунисти, а самият той бе бивш член на БКП, напуснал службата си в МВР  - само и само да запази членството си в БКП и сега е обграден от такива хора, бивши партийни секретари. Цецка Цачева, Красимир Велчев, Менда Стоянова - все партийни секретари. Лиляна Павлова - внучка на партизанин, а Росен Плевнелиев – секретар на ДКМС-Благоевград“, каза също лидерът на БСП.

Тя призова: „Българи, съгласни ли сте да ни управлява човек, който в името на личния си интерес се съюзи с партия ДОСТ? Тя изпълнява чужди интереси в България." Нинова припомни подкрепата на ДОСТ за Цецка Цачева на президентските избори.

„Лицата на нашите опоненти са клиенти на прокуратурата. Това е екипът на Бойко Борисов, и те излизат и ни говорят за морал. Това означава, че сме на прав път. Това е лицето на паралелната държава и те се страхуват, че БСП ще я спре“, заяви Нинова пред събралите се.

Тя обясни какво е било управлението на Бойко Борисов: „Управление, в което да нямаш свобода да си кажеш мнението, защото можеш да бъдеш уволнен. Това е лидер на партия, който кара своите хора да му целуват ръка, подобно на мафиотска групировка.“

Тя се обърна към хората, които вярват на ГЕРБ, с думите: „Защо го допускате? Да се целува ръка на един човек и да не можете свободно да изповядвате идеите си."

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8962

11

BREGNEV

16.03 2017 в 11:40

Той и износа на краставички бил забранен избирателно от ЕС, а се оказва тъкмо обратното - че е забранен от Русия.

8962

10

BREGNEV

16.03 2017 в 11:38

Пропуска, тънката подробност, че всички офицери от МВР и армията бяха задължени да са членове на БКП. А тя сама след като е започнала кариера като човек на КОстов и СДС е станала член на БСП. Доброволно. Има разлика нали.

8962

9

BREGNEV

16.03 2017 в 11:36

Знаем се с клиентите на прокуратурата - после осъдени няма.