Кой е най-старият левскар?

За синьото - във футбола и политиката: една среща на кандидата за кмет на Подуяне от РБ Денислав Генчев с 83-годишния футболен запалянко от Подуяне дядо Пантелей

OFFNews 19 октомври 2015 в 14:52 4039 3

Кандидатът за кмет на Подуяне от РБ Денислав Генчев с 83-годишния левскар дядо Пантелей

Левскар завинаги - тази съдба, обща за двамата, ги събра на най-синьото място в София - стадион "Георги Аспарухов"

Това е срещата на двама левскари - дядо Панталей - дългогодишен футболен запалянко на 83 години, и истински верният левскар Денислав Генчев, който е кандидат за кмет на район Подуяне и каниддат за общински съветник на София.

Двамата се срещнаха в неделя на стадион "Георги Аспарухов" и говориха за футбола и политиката.

Политиката и спортът могат да намерят допирни точки именно на стадиона, смята Денислав Генчев, за когото Подуяне е и родно място, и терен за реални местни политики, особено в областта на спорта.

В непринуден разговор за отбора, талантите, футболистите и феновете той и дядо Пантелей очертаха бъдещето. Не само на футбола и футболен клуб "Левски", но и на Подуяне. Двамата изгледаха мача заедно, а срещата им завърши с поет ангажимент на кандидата за кмет Денислав Генчев за модернизиране на спортните и детските площадки, междублоковите пространства и местата за спорт и отдих в район Подуяне.

Според Денислав Генчев не може да се разчита спортните надежди да се раждат по подразбиране - спортинте постижения са въпрос на условия за масов спорт, политика на държавата, но и на общините, целенасочена районна политика чрез поддържане на местата за масов спорт в самите квартали, изграждане и стопанисване на на спортни бази и мрежа, която да обхваща децата от най-ранна възраст.

Кандидатът на Реформаторския блок обеща да се видят с дядо Пантелей на "Герена" и след изборите - като фенове, но и като кмет и гражданин.

Денислав Генчев може да подкрепите с бюлетината на Реформаторския блок No 27 за кмет на район Подуяне, а в лисатта на общинските съветници на РБ - с преференция 55 за общински съветник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!