"Движение 21" предлага създаването на общински агенции за инвестиции

OFFNews 09 октомври 2015 в 10:57 3032 1

Симеон Славчев

Снимка Движение 21

Симеон Славчев

"Движение 21" с лидер Татяна Дончева предлага във всяка българска община да бъде създадена агенция, която да отговаря за насърчаването и управлението на инвестициите.

Тези агенции ще осъществяват връзката между инвеститорите и общинската администрация, ще може да издава сертификати за инвеститор „Клас Б“, което ще улеснява значително достъпа до административни услуги, каза зам.-председателят на "Движение 21" Симеон Славчев, който е кандидат за общински съветник за Столична община.

Той допълни, че партията е формирала кандидатска листа от професионалисти, което гарантира, че в Общинския съвет ще влязат качествени хора, тъй като това е мястото, където се взимат решенията за развитието на общината.

Сред приоритетите на "Движение 21" за София са: превръщането на Витоша в привлекателна туристическа дестинация, в което общината трябва целенасочено да инвестира; изграждането на достъпна градска среда за хора с увреждания, майки с колички, възрастни хора, което ще улесни тяхното придвижване в града; премахването на платеното паркиране около обекти от социално значение като например болници и детски градини.

Партията се явява под номер 2 в интегралната бюлетина за София.

Целият диспут може да бъде гледан тук: http://bit.ly/1N2PK1W.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!