Ангел Ангелов от Глас народен: Войната в Украйна е бизнес, от който загиват много хора

OFFNews 06 юни 2024 в 14:35 540 1

Красимир Куцаров, Веселин Белоконски и Ангел Ангелов от Глас народен

Снимка OFFNews

Красимир Куцаров, Веселин Белоконски и Ангел Ангелов от Глас народен

За съжаление, войната в Украйна е един бизнес, от който загиват много хора. Като членка на НАТО, казваме, че сме от страната на НАТО, но от историческа гледна точка казваме, че сме от страната на Русия. Истината обаче е, че това е бизнес за много страни, от които страдат всички страни. 

Това заяви Ангел Ангелов, кандидат-депутат от "Глас народен", в подкаста на OFFNews

Той е общински съветник за втори мандат в родния си град Добрич. Завършил е маркетинг в университета по икономика във Варна. Преподава икономика в Генерал Тошево. Той е водач на листата на "Глас народен" в Силистра и е на трето място в русенската листа на партията.

Според него колкото по-бързо свърши войната, толкова по-добре ще е за всички. 

Ангелов коментира и прословутите "ремонти на ремонта", като даде пример с центъра на Добрич. По думите му се усвояват едни пари, но не се получава нищо. "Центърът на Добрич в момента е един изкоп", каза той и допълни, че 10 години се е правил "ремонт на ремонта".

Кандидат-депутатът посочи още, че често гости на Добрич се изумяват от състоянието на центъра и казват, че "може би и в Украйна няма такива центрове".

"Това, което от "Глас народен" искаме, е да образоваме хората в България, защото една част са като щрауси - главата им е заровена дълбоко в пясъка, те си мислят, че са щастливи и всичко е окей, но, за съжаление, нещата не са окей", категоричен е Ангел Ангелов. 

Избори 2024

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови