4 кампании започват днес, Дончева прави лазерно шоу до президентството

OFFNews 08 октомври 2016 в 07:00 5696 2

Четири кандидат-президентски двойки ще открият официално предизборните си кампании днес.

Кандидатите на Реформаторския блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев откриват кампанията си в зала "България" в София от 11 ч. Също от 11 ч. двойката Ивайло Калфин - проф. Любомир Халачев ще открият кампанията си в Интер Експо Център. Специално участие ще вземат Тони Димитрова и Дани Милев.

Кандидатите на „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" Красимир Каракачанов и Явор Нотев откриват кампанията си в зала "Универсиада".

Кандидатите за президент и вицепрезидент на коалиция "Движение 21 - НДСВ" Татяна Дончева и Минчо Спасов ще открият кампанията тази вечер в Античния комплекс "Сердика" (Ларгото) в София. Началото е в 19 ч. Освен предизборния клип и клип с ключовите послания и приоритетите на двойката, зрителите ще видят и лазерно шоу. За тях ще има и културна и музикална програма, в която ще се включи и Дончева.

Кандидатите на БСП ген. Румен Радев и Илияна Йотова откриха кампанията си в Античния театър в Пловдив.

Утре кампаниите си откриват кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, както и бившият премиер и Пламен Орешарски и кандидатът му за вицепрезидент Данаил Папазов.

Официалната предизборна кампания за президентските избори и за референдума стартира вчера и ще продължи до полунощ на 4 ноември.

В надпреварата ще участват 21 кандидат-президентски двойки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови