21 кандидат-президенти стартират кампанията си

OFFNews 07 октомври 2016 в 09:31 3334 0

Официалната предизборна кампания за президентските избори и за референдума стартира днес и ще продължи до полунощ на 4 ноември. 

В надпреварата ще участват 21 кандидат-президентски двойки. 

Днес кампанията си откриват Румен Радев и Илияна Йотова. Основното събитие с участието на двамата и лидера на БСП Корнелия Нинова ще е в Античния театър в Пловдив, но ще има видео-връзка от столицата и няколко големи града. В София откриването ще е в 18,30 часа в Зала 10 на НДК и в него ще вземат участие представители на Инициативния комитет, членове, симпатизанти на БСП и подръжници на кандидат-президентската двойка Радев - Йотова. 

Утре кампанията си откриват кандидатите на РБ Трайчо Трайков и Съби Събев в столичната зала "България", на патриотите Красимир Каракачанов и Явор Нотев в зала "Универсиада" и на Д21 и НДСВ - Татяна Дончева и Минчо Спасов в в Античен комплекс "Сердика" в София. 

Националното откриване на кампанията на Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ също ще е на 8 октомври от 11.00 часа в Интер Експо Център- София. Специално участие ще вземат Тони Димитрова и Дани Милев.

В неделя е официалният старт на кампанията на Цецка Цачева и Пламен Манушев в столичната зала "Арена Армеец", откъдето ГЕРБ традиционно тръгва в предизборни битки.   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews