Сталийски и Вили Сечкова спасили десетки милиони от КТБ след затварянето й (списък с цесиите)

OFFNews Последна промяна на 06 януари 2016 в 17:55 17354 7

Александър Сталийски е спасил над 20 млн. лева и още 3 млн. евро от КТБ с цесии след поставянето на банката под специален надзор на 20 юни 2014 г. Съпругата му Вили Сечкова пък си е върнала близо 10 млн. лева и още 1.6 млн. евро, показва списъкът на физическите лица, които са съобщили за прехвърляне на вземането си след поставянето на банката на Цветан Василев под специален надзор. Вежди Рашидов пък си е получил с цесии след 20 юни 661 123 лева и 950 000 евро.

Списъкът беше публикуван от синдиците на бившата банка на властта. Вижте го:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.01 2016 в 13:54

В този списък присъстват известни доктори с цесии за милиони. НАП да направи една проста проверка на декларираните доходи и спестяванията и да видим какво ще излезе.

07.01 2016 в 06:14

Всеки народ си заслужава съдбата! Прост народ, слаба държава!Не народ,не народ, а мърша! Преходът ни е дълъг, защото паметта ни е къса!...... Могат да се изброят безкрайно много цитати и примери за необятната и пословична бай ганьовска простотия. Трябва революция и то в най-кървав вид, иначе държавата е обречена да изчезне! Но с този, наистина прост, овчедуши, малограмотен, продажен, бездушен народ, който само на маса е велик, и след като изтрезнее се крие в миша дупка, няма да стане! И аз съм прост, и вие сте прости, за това се разбираме, такава гениална мисъл сподели нашият любим, безсмъртен, богоизбран вожд с простолюдието, лошия мат'риал, който го е избрал и води стадото, към светли бъднини!!!! До кога ще се мълчи, бе? Българите, като цяло се оказаха най-боклучивия народ на Европа, статистиката и реалността го показва!

06.01 2016 в 19:18

Ееех, колко добре щяхме да си живеем без Биволъ, Офнюз, търговския регистър и Ев. Ком. , ама на...

06.01 2016 в 18:13

Лицето 10 не държи пари на влог, понеже в трезорите на банките е много проветриво. То взима кредити и инвестира в жив, български, дееспособен бизнес, както правеше и неговият агент.

И, както много други едри бизнесмени, предпочита предприятия от соца, щото да скалъпиш нещо от нулата е тежка и неприятна задача, която не оставя време за чалгаджийки и депутатстване.

Друго си е алъш-вериша с готово, че и на добра цена.

06.01 2016 в 18:12

.

И Кюнеца и как' Ленче та и щерките им са в списъчето.
А бе, цялата крадлива драгалевска фамилия на Манго.

.

06.01 2016 в 18:09

Къде е номера, ами да кажем лицето, кето условно ще наречем Д.П. има фирми/ контролира офшорки, които дължат пари на КТБ. Лицето, което условно ще наречем А.С., има влог за милиони в КТБ. Банката затваря, да речем с помощта на лица, които условно ще наречем Б.Б., А.Д., И.И., и за да не изгори А.С. фирмата на Д.П. купува влога му (би могло да стане на номинална цена, ако Д.П. и А.С. са авери, може да стане и с отстъпка) и ползва тези пари да си покрие заема.

06.01 2016 в 18:04

Всички национално-отговорни спестители и едри бизнесмени спасиха по некой лев, а на данъкоплатеца, който същите го осигуряват на МРЗ му се трупнаха 3.5 милиарда нов дълг.

Наздраве и да знаете, че оная ракия е по-хубава от уиски.