Quantcast

Практически форум помага на предприемачи да създадат и развият бизнеса си

OFFNews Последна промяна на 28 януари 2019 в 14:26 2188 0

Практически форум „Пътят на предприемача“ предстои да се проведе на 9 февруари, като основната му насоченост е към хора, които планират на започнат собствен бизнес или вече са предприели тази крачка.

Събитието има за цел да подкрепи предприемачите в процеса на създаването и растежа на фирмата, като ги преведе през основните теми, свързани с него – определянето на мисията и визията, административната и бюрократична страна на предприемачеството, приоритизирането на финансите и много други.

В основата на решението да се стартира нов бизнес е необходимо да бъде поставен отговорът на въпроса „Защо?“, счита Павел Хрисков, лектор в предстоящото събитие. „Ако знаем защо правим дадено нещо, през цялото време сме наясно с нашата мисия и визия и ги изграждаме през целия ни път към успеха.“

Според лектора именно върху търсенето на този отговор е фокусирана цялостната програмата на „Пътят на предприемача“. „През цялото време участниците ще имат възможност да анализират защо действат по определен начин и какъв е смисълът от предприетите от тях начинания“, допълва той.

„Когато не знаем защо всъщност искаме нещо, ние нямаме концепция, нито представа защо го правим“, категоричен е Павел Хрисков.

По време на целодневния форум „Пътят на предприемача“ той и останалите лектори – Димка Кънчева и Стоян Шейретов – ще помогнат на участниците да намерят отговора на този въпрос за себе си и своето бизнес начинание посредством споделяне и обсъждане на реални казуси както на лекторите, така и на участниците, и нетуъркинг.

Организаторите са отворили специален мейл, на който всеки интересуващ се от света на предприемачеството може да изпрати своя въпрос или казус - [email protected] Срокът е 5 февруари, а 5 от най-интересните случаи ще бъдат дискутирани още по време на събитието.

Организатор на „Пътят на предприемача“ е Consendo Bulgaria – компания, която предоставя консултантски бизнес услуги и оказва съдействие на публични и частни предприятия и физически лица. Част от екипа на Consendo са експерти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !