Каролев и Бехар учат на успех на CEO Conference

10 април 2012 в 15:09 2034 0

Политикът и икономист Владимир Каролев и PR експертът Максим Бехар са сред водещите лектори на тазгодишното издание на CEO Conference – форумът за техники и знания за успешен бизнес и кариера, чийто медиен партньор е и OFFNews.bg.

С тях двамата обаче лекторите на еднодневната конференция далеч не се изчерпват, защото са цели 19 и сред тях влизат и основателят на „Дакси-България“ Георги Крушков, директорът на Jobtiger.bg Светлозар Петров, както и старши икономистът на институт „Отворено общество“ Георги Ангелов.

Конференцията ще се състои на 10 май 2012 г. в Интер Експо Център – София, като началото й е в 9 ч., когато е стартът на регистрацията. Тя продължава до 9:30 и след това започват лекциите. Организаторите от Web&Events гарантират, че по време на конференцията присъстващите ще създадат ключови бизнес контакти, ще разберат как да се възползват от бизнес климата у нас, ще научат как да управляват най-ефективно екипа си и ще бъдат посветени в темата за най-ефективният маркетинг по време на криза. От Web&Events дори дават своята дума, че „Ако не сте доволни от проведеното събитие, ще ви възстановим цялата заплатена сума. Нужно е единствено да ни уведомите по имейл до 7 дни след събитието!“ Повече информация за грандиозната конференция може да се види на нейния сайт, където се прави и регистрацията.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови