Как easybook.bg помага на бизнеса ви?

OFFNews 30 септември 2019 в 15:10 1106 0

Easybook.bg е платформа за онлайн резервации, която вече е помогнала на множество бизнеси да увеличат приходите си. Вижте как работи услугата.

Защо да включите бизнеса си в easybook.bg?

Влагате всичко, което имате в услугите и продуктите, които предлагате? Само че нещо не ви достига. Конкуренцията е жестока, а сметките ви отново не излизат...

Предлагаме ви ефективно и цялостно интегрирано решение. Ето как работи easybook.bg и какви са предимствата на уеб базираната платформа:

• Всеки търговки обект може да регистрира собствен профил, който предоставя детайли за обекта – снимки, всички крайни услуги, групирани в категории, ценова листа, вички служители/специалисти, които работят в обекта, актуален график за резервиране на дата и час, google интерактивна карта с локация на обекта и др.

• Обектът ви става откриваем за повече клиенти. Те могат да търсят с помощта на търсачката „Какво, Къде, Кога“, както и по конкретен адрес, по най-близко разстояние от зададеното местоположение, по име на обект, име на услуга, име на служител, професия и др.

• Клиентите имат възможността да резервират търсената услуга, като изберат предпочитан обект и служител, който да ги обслужи или да изберат обект според и мястото и часът удобен за тях.

• Клиентите могат да плащат и и резервират онлайн навсякъде и по всяко време и чрез нашето мобилно приложение. Заплащането в платформата става чрез ePay или чрез банкова карта.

• Всеки клиент може да даде обратна връзка за качеството на предлаганите от вас услуги. Това може да ви помогне да отговорите на очакванията им и да развивате бизнеса си.

easybook.bg ви помага да популяризирате услугите си и да увеличите продажбите си, защото клиентите ви могат да поръчват и плащат онлайн.

Какво още?

Нашата платформа позволява цялостно управление на вашите резервации, графици и услуги. Всичко това е интегрирано с резервациите, направени от вашите клиенти.

А кое е най-хубавото? Това се случва онлайн. Пести ви ценно време и пари. Позволява ви да контролирате натовареността на графика на вашите служители, да управлявате цените на вашите услуги и да си вадите регулярни електронни справки.

Добре дошли в бъдещето

Край на хвърчащите листове хартия. С easybook.bg може да управлявате и следите графика, резервациите и плащането на всички услуги, които предлагате. С помощта на лесно за употреба мобилно приложение.

И още нещо: easybook.bg ви предлага възможност за реклама на вашите услуги и обекти. Наш маркетинг специалист може да ви помогне да изработите ефективна промоционална кампания, насочена към вашите клиенти.

Защото заедно е по-лесно. Нашата мисия е да помогнем на вашия бизнес да успява. Свържете се с нас на номер 02 4241335 или на https://easybook.bg/contacts.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови