Fibank представи своя календар за 2024 г., посветен на устойчивото развитие и опазване на природните ресурси

OFFNews 15 декември 2023 в 09:55 3821 0

Календарът

Снимка Fibank

Луксозният календар

За поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) насочва вниманието на обществото към значима кауза, помагаща за устойчивото развитие на нашето общество, посредством своя луксозен календар за предстоящата 2024-а година. Изменението на климата засяга всички региони по света и в България.

Акцент тази година се поставя върху стойността на водата и опазването й като незаменим природен ресурс. Каузата, зад която Fibank застава, е насочена към борбата с климатичните промени, недостига на вода и замърсяването. Чрез популяризиране в обществото на високата стойност, която този природен ресурс има за нас, може да се запази ползата за всички.

Концепцията на календар 2024 е уникална, като съчетава финеса и грацията на девойките и момичетата от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), които изпълняват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната енергия, която ни дава водата.

Зад реализацията на проекта застава екипът на рекламна агенция KIWI Advertising, a уникалните кадри са заснети от фотографа Петър Пешев.

Както всяка година и тази, календарът на Fibank има не само социална, но и благотворителна кауза. Всеки клиент, който желае да се включи в дарителската инициатива и да подкрепи БФХГ, може да придобие този календар на символичната сума от 10 лв. от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат използвани с благотворителна цел изцяло в полза на БФХГ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!