Гимнастичката Стефани Кирякова: Живеех с фалшива представа за златния олимпийски медал

OFFNews 24 декември 2021 в 13:44 6001 0

Гимнастичката от златния олимпийски ансамбъл Стефани Кирякова направи нечувано разкритие в навечерието на Коледа. 20-годишната бургазлийка сподели, че е живеела с фалшива представа за златния олимпийски медал.

„В близките месеци преди олимпиадата мислех, че ако станем шампионки, животът ще е прекрасен. Този златен медал ще даде смисъл на всичко. Вечно ще бъда щастлива. Дори нещо да не ми се получи, ще си казвам – аз съм вече олимпийска шампионка.

Но не е така – разказа в изключително откровено интервю за youtube канала Спортната джунгла Стефани Кирякова. - Давам си сметка как хората в днешни времена си мислят: ако получа тази работа, ако успея да си купя тази къща, ако постигна това голямо нещо, поставено за цел, ще имам всичко. Ще бъда щастлив.

Истината е, че парите, притежанията, земните неща и успехи не могат да запълнят празнотата в човешката душа. Това е едно специално място, което само бог може да запълни.“

Как Стефани е преживяла най-тежкия момент в своя живот, когато нейната майка получава инсулт, откъде идва толкова силната вяра в Бог и какво се случи зад кулисите на невероятния бенефис на ансамбъла в зала „Арена Армеец“, вижте в интервюто за youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!