Симона Дянкова: Като капитан не си позволявах слабост в нито един момент

OFFNews 14 декември 2021 в 17:04 4505 0

Капитанът на златния олимпийски ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова разкри любопитни подробности от кухнята на тима. 27-годишната варненка ще сложи край на своята кариера на 16 декември с участието в бенефиса „Шоу“.

„Може би някои хора си мислят, че е готино да си капитан, защото ти решаваш. А да решаваш ти в един отбор, който представя България, е доста трудно – призна в интервю за youtube канала Спортната джунгла Симона Дянкова. - Всичко чака и зависи от теб.

Чувствам се отговорна за всичко, което се случва. Повече за лошите, отколкото за хубавите. Не е нещо лесно. Трябва да си много силен. Да не си позволяваш слабост в нито един момент. Много пъти съм искала да кажа неща, но не съм го правела, само и само да не повлияя на останалите момичета.

Винаги съм гледала пред тях да съм позитивна. Да им казвам – спокойно, така трябва да стане. Това е, защото ни чака нещо по-хубаво. Вътрешно в себе си знаех, че е така. Вярвах го.“

Кой е най-тежкият момент в живота на Симона Дянкова, как е водела преговори с треньорката Весела Димитрова и какво да очакват феновете от предстоящия бенефис, вижте в интервюто за youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови