Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Мач във фокус: Левски - Локо Пловдив

OFFNews 26 ноември 2016 в 09:01 2137 0

Левски продължава гонитбата с лидера Лудогорец в класирането. Днес от 15,15 часа на "Герена" сините приемат Локо Пловдив в търсене на задължителна победа, за да не изостанат твърде много от лидера Лудогорец, който по-късно през деня играе с пловдивския Ботев. Лудогорец води с 37 точки, докато Левски е с 34. Далеч зад тях с 24 е ЦСКА.

Левски е в серия от седем "сухи" мрежи у дома, което обаче не впечатлява феновете и те стават все по-малко. Затова отборът на Елин Топузаков ще се опита да ги върне на стадиона със зрелищна игра.

Локо идва със самочувствието от успеха в градското дерби с Ботев (Пловдив) и ще опитат да си тръгне с нещо от София.

Статистиката обаче не е особено обнадеждаваща за "железничарите". Досега отборът от Пловдив има едва 5 победи като гост на Левски, като в същото време е допуснал цели 50 загуба, а 5 срещи за завършили наравно.

На вратата на Левски отново ще стартира Йоргачевич, е пред него карето в отбрана ще е съставено от Сашо Александров, Александър Александров, Пиргов и Минев. Де Ноойер ще е единственият опорен халф, а Прохазка и Краев ще имат задача да градят играта в средата на терена. Нар и Аниете ще действат на двете крила, а атаката ще води Адениджи.

За Локо започват Харуби под рамката и Горанов, Виданов, Котев и Крумов в отбрана. Траянов и Райнов ще са дефанзивни халфове, а Бакалов и Марчев ще действат на двете крила. Атаката ще води вездесъщият Мартин Камбуров, а зад гърба му ще стартира Кики.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews