"Левски" с издънка срещу "Локо Пловдив" на "Герена"

OFFNews 26 ноември 2016 в 17:09 4709 1

Отборът на Левски се издъни срещу Локомотив Пловдив, като загуби с 1:2 домакинския си мач от 15-ия кръг в Първа лига. Така сините не успяха да съкратят аванса на лидера Лудогорец и на практика могат да кажат сбогом на мечтите си за титлата.

Двубоят започна по мечтан начин за домакините, които откриха, след като вратарят на гостите Ясин Ел Харуби си отбеляза автогол. В 26-ата минута обаче Веселин Мирчев от Локомотив Пловдив разпечата вратата на Левски на "Герена" и сложи край на серията им от седем мача без допуснат гол на собствения им стадион.

Попадението е второ за Мирчев този сезон, като първото отново бе във вратата на Левски в първата среща между двата тима през август на "Лаута". Тогава той даде аванс още в 3-ата минута на "смърфовете".

Капитанът на пловдивчани Мартин Камбуров пък за пореден път стана герой срещу 26-кратните шампиони, след като вкара победното попадение от дузпа в 78-ата минута.

"Бяло-черните" втори пореден мач си тръгват от "Герена" с трите точки. През пролетта те надвиха с 3:2, отново след обрат, но тогава губеха с 0:2 на почивката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!