Камата сбъднал своя мечта на юбилея на ЦСКА

OFFNews 07 май 2018 в 10:17 8400 1

Единственият български футболист с КЕШ, "Златната топка" на "Франс Футбол" и "Златна обувка" от световно първенство - Христо Стоичков, сбъднал една от мечтите си на 5 май, твърди "24 часа".

Според изданието Камата мечтаел да се появи на "Васил Левски" като Лепа Брена. Сръбската дива събра около 100 000 зрители на Националния стадион през лятото на 1990 година, когато кацна на терена с хеликоптера на Тодор Живков.

В събота Стоичков донесе топката за мача между ЦСКА и Лудогорец (0:0) с военен хеликоптер на стадиона в столицата. С него в кабината бяха Димитър Бербатов и Димитър Пенев, а публиката аплодира мощно шоуто в червено.

Междувременно стана ясно, че новият старши треньор на ЦСКА няма да е сърбинът Владан Милоевич. "Червените" са имали разговори със сръбския специалист, чийто договор с Цървена звезда изтичаше. Милоевич обаче в крайна сметка е решил да остане в досегашния си клуб.

От Белград съобщиха, че Милоевич е подписал за още две години. Това слага край на сагата около него и евентуалното му преминаване на стадион "Българска армия". Засега остава неясно кой ще води "червените" през следващия сезон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews