Ювентус хвърли на масата 120 милиона евро за Роналдо

OFFNews 03 юли 2018 в 15:30 2341 0

Снимка Facebook: Cristiano Ronaldo

Ювентус отправи официална оферта към Реал Мадрид за суперзвездата на "белия балет" Кристиано Роналдо, пише испанският "Марка". Според изданието предложението е на обща стойност 120 милиона евро.

Агентът на нападателя Жорже Мендеш е в напреднали преговори с ръководството на италианския шампион и президента Андреа Аниели. На трансфера пречи откупуващата клауза, която фигурира в договора на португалеца с Реал. Тя е в размер на 1 млрд. евро и е непосилна за почти всички европейски грандове.

От Юве обаче се надяват на договорка с "белия балет" Мадрид за намаляването й. Според "Марка" Роналдо разполага и с документ, който може да осигури това редуциране. Той бил подписан през януари 2017 г.

Припомняме, че капитанът на португалския национален отбор загатна, че е готов да напусне Мадрид минути след като вдигна трофея от Шампионската лига за четвърти път.

При преговорите двете страни не стигнаха до крайно споразумение, а ръководството на "белите" предложи увеличение на заплатата на футболиста "само" до 25 млн. евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews