Феновете на Левски: Ръководството ни провокира

OFFNews 29 юни 2017 в 13:20 2079 1

Националният клуб на привържениците на Левски, най-мощната организация на "сини" запалянковци, излязоха със съобщение по повод предстоящия мач на тима в Лига Европа срещу черногорския Сутиеска тази вечер от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Ето какво гласи съобщението:

"Левскари,

Настоятелно Ви молим да не се поддавате на провокации по време на срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу черногорския Сутиеска (днес от 20:00 ч. на ст. Георги Аспарухов)!

Протестите срещу некадърното управление и неадекватните действия на някои хора не трябва да се случват на стадиона и точно в този мач.

Има сериозна опасност от ново наказание и заплахата от празни трибуни, с една единствена цел - да ни няма нас там. Знамето, което е поставено в Сектор Б, е целенасочена и умишлена провокация! Не се хващайте на тази уловка".

В същото време, Левски разпространи специален видео-призив към феновете си за предстоящия мач. От клуба подканиха привържениците си за подкрепа, като обявиха, че имат нужда от тях.

"Преди година "сините" привърженици подкрепиха по уникален начин своите любимци срещу Марибор. Днес Левски има нужда от всички вас.

Заедно по пътя към победата! Ела и подкрепи "сините" срещу черногорския Сутиеска - 20:00 часа на Герена", написаха в официалния си профил във Фейсбук от Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

29.06 2017 в 15:14

Еми ше ви "провокира" бе! Паркомясто за 180лв пред новото кабрио, ложа за 200лв... хвърлете някой лев бе голтаци! как се издържа обор с претенции, че е от "европейска величина"?
То само с фоерверки, знамена и скандирания не става, трябват и пари.
Не само да чакате на шиши и боцко.
 
X

Да помогнем на украинските деца!