Драгомир Драганов ще свири ЦСКА - Лудогорец

OFFNews 06 декември 2023 в 11:11 878 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Големият мач е в неделя

Драгомир Драганов ще ръководи дербито от 20-ия кръг на българската футболна efbet Лига между фаворитите за титлата ЦСКА и Лудогорец, реши Съдийската комисия (СК) към Българския футболен съюз (БФС).

Това ще бъде пети мач в кариерата на Драганов между ЦСКА и Лудогорец, но също така първи на стадион "Българска армия". Любопитното е, той ще му бъде и последен, тъй като след мача започва реконструкцията на съществуващото съоръжение.

Под негово ръководство двата отбора имат две нулеви равенства през 2019, една победа на Лудогорец с 1:0 през 2021 и една победа на ЦСКА-София с 2:1 през 2017. В този мач Драганов гони с червен картон Фернандо Каранга, след като нападателят вкарва за 1:1.

През тази година Драганов има по един наряд за ЦСКА и Лудогорец като главен рефер. "Червените" спечелиха с 2:1 срещу Пирин, а "орлите" разгромиха Берое с 5:0.

Помощници на Драганов ще бъдат Георги Тодоров и Диян Вълков, а четвърти съдия - Васимир Ел-Хатиб. Главен ВАР арбитър ще бъде Волен Чинков, който получи асистенти Мартин Маргаритов и Валентин Добрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика