Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Без запалки на Лудогорец - Базел

OFFNEWS 21 ноември 2016 в 15:36 3749 2

Ръководството на Лудогорец обяви мерките за сигурност по време на двубоя с Базел от Шампионската лига в сряда на стадион "Васил Левски". Сред тях влиза забраната за носене на запалки на стадиона.

Двубоят е предпоследен от група А и от изхода му зависи кой от двата тима ще продължи напролет в Лига Европа.

На националния стадион няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, както и с бутилки. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 19,45 часа, а касите на "Васил Левски" ще работят до 20,45 часа. Клубът призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билети, за да си гарантират безпрепятствено влизане на стадиона до началото на мача.

Идващите фенове на Лудогорец от провинцията могат да си купят билет на касите, но е добре по възможност да го направят по-рано в интернет.

Клубът информира още, че хората с увреждания ще бъдат разположени в сектор "А" пред блок 14, а достъпът им до стадиона ще става през вход 1 на сектора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!