Плевнелиев: Дано успехът на Мирела вдъхнови българите да вдигнат летвата

OFFNews 21 август 2016 в 10:13 3566 2

Имахме нужда от това отличие и се надявам успехът на Мирела Демирева да вдъхнови повече българи да вдигнат високо летвата. 

Това заяви президентът Росен Плевнелиев, след като българската лекоатлетка спечели сребърен медал в скока на височина на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. „Надявахме се, но и знаехме, че в тази дисциплина отново може да направим пробив“, добави президентът.

Държавният глава подчерта, че спечеленото сребърно отличие е голям успех както за Мирела Демирева, така и за България и поздрави лекоатлетката ни с демонстрираните увереност и спокойствие.
По-рано президентът Росен Плевнелиев изгледа изпълнението на националния ансамбъл по художествена гимнастика, с който „златните момичета“ на България се класираха за финалите в многобоя на олимпийския турнир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

1

Лопе де Вега

21.08 2016 в 10:24

Този човек бълва толкова баналности и клишета за единица време, че чак му се възхищавам. Може ли да не произнесеш и една дума като нормален човек, да се усети, че имаш истинско отношение към темата, по която говориш? Все си мислех, че е много трудно. Това е талант.