Зам. транспортен министър блъсна велосипедист в София

05 ноември 2012 в 08:21 2226 2

Валери Борисов. Снимка: МТИТС
Валери Борисов. Снимка: МТИТС

Зам. транспортният министър Валери Борисов е ударил с колата си колоездач в центъра на София в събота вечерта, съобщи Mediapool, позовавайки се на очевидци на инцидента.

От СДВР потвърдиха за инцидента. Борисов е бил с личния си автомобил. Проверката с дрегер не е показала употребил на алкохол. При инцидента няма пострадали. От полицията обаче не поясниха кой е имал вина за случая и съставен ли е акт на нарушителя.

Пред OFFNews.bg от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията обясниха, че не знаят за инцидента. От там обясниха, че са запознати с разпространената в медиите информация, но във ведомството нямали информация по случая.

Според първоначалните данни блъснатият не е тежко пострадал, но все пак е бил откаран с линейка. Освен екип на "Бърза помощ" на мястото веднага са пристигнали 4-5 полицейски коли.

Преди около две седмици шефът на Валери Борисов - министър Ивайло Московски, също участва в катастрофа. На 19 октомври служебната му кола се блъсна челно в друг автомобил, опитващ да изпревари аварирал ТИР.

Подобен инцидент се разигра на същия булевард преди няколко седмици. При него депутатът от ГЕРБ Йоана Кирова удари велосипедист, който пресичаше пешеходна пътека. Тогава тя не спря, което беше причина това да направят пътните полицаи едно кръстовище по-надолу от мястото на инцидента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!