Вигенин: Не наказвам посланици

Последна промяна на 08 септември 2013 в 22:31 3215 15

Кристиан Вигенин
Кристиан Вигенин

Даването на орден „Стара планина” по принцип е награда, а досега ордени са давани на килограм на посланиците у нас, заяви пред bTV външният министър Кристиан Вигенин.

Вигенин не приема за "наказание" фактът, че френският посланик Филип Отие, който подкрепи гражданските протести, няма да бъде предложен за най-високото държавно отличие.

Външният министър не наказва посланици, но той има правото да въведе ред за тези награди, досега е давано на килограм. Може дори да създадем специален орден за посланици, заяви той.

По думите му Филип Отие е просто първият, който ще си тръгне без отличие, защото сега е сложено началото на критериите за награждаване.

Кристиан Вигенин отрече към България да е било отправяно предложение за участие във военна операция в Сирия.

Няма предложения, но и да дойдат, България не може и не бива да участва, заяви той.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.09 2013 в 00:30

+1000000000
:)

09.09 2013 в 13:55

После, много лошо впечатление ми прави, че не намериха един пост за др. Азер Меликов. След като той така се раздаваше. Не можаха ли например да разделят Външно на Министерство на посрещането и Министерство на изпращането. Азер да посреща посланиците, да ги приласкава както само той умее, а Вагинин да се съсредоточи върху изпращането, където е неотразим.

09.09 2013 в 13:51

Вигенин: Не наказвам посланици ... изпълнявам поръчения!

09.09 2013 в 11:57

И децата знаят, че в Русия се въдят най-много и най-върли неонацисти.

09.09 2013 в 06:48

Няма лошо сами изпратиха в Европа един глас против тях .

09.09 2013 в 03:01

Очевидно Вагинин е твърде нежен и страхлив за да говори със своя собствен глас и за това ползва гласът на форумните тролове. Това е напълно оправдано за един мишок от партията на столетните плъхове :) Там няма смели хора, но гаранция, че такива няма да се появят и за в бъдеще. Много е готино да им гледаш от страни гърча от безсилие :)

09.09 2013 в 02:36

Пак тъпчеш из офтопика, ама не ти се чудя, то троловете, които сте нощна смяна няма кой да Ви учи как да дупликирате на затапващи с качествени аргументи реплики :)
Но ти се кефя на мотивацията да преизпълняваш петилетката. Ще бъдеш едно от пионерчетата на първите редици на следващите протести, когато сте в опозиция (по мои сметки това ще е факт следващия февруари.

09.09 2013 в 02:32

Мощно! Аффторе, пиши още!

Стой си там в кръчмата с останалите за карето белот, и не ми бери грижата.
Виждам че си много стар и очукан от комунизма опитен мухльо. Живей където си щастливо, и ни остави тук сами да се оправим както можем. Ако искаше да направиш нещо полезно за България - нямаше да грачиш глупости отдалече.

09.09 2013 в 02:17

Както се казва, вместо да му извади очите, изписа му вежди на френския посланик. Заради едно изказване против олигархията, бяха забравени всички останали неща свършени от посланика. Явно Вигенин се е разпознал в изказването...само че френския посланик няма да рони сълзи задето не му е даден орден, но се чудя Вигенин какво ще прави като падне това правителство? След като му прочетох автобиографията (на Вигенин - то не ми трябваше много време - кратичка е) почнах да го съжалявам ...ами той нищо не може да прави, досега нищо смислено не е работил ...то затова и сега безмислици твори ...даже предлагам като падне правителството, Вигенин да го оставят нещо там да чопли, че да не му плащаме и социалните помощи. Ох, ама то пък сега заплатата му плащаме ...абе я къш...ОСТАВКАААА!

09.09 2013 в 02:06

Всички ордени са тъпи по презумпция. Друг е въпроса, че на теб са ти спуснали от Позитано какви думи в чия уста да сложиш :) По-скоро съм склонен да съжалявам такива като теб, защото нямат свободата да изграждат собствено мнение, а пропиляват живота си в повтаряне на добре-заучени фрази като едно време от книжките за чавдарчета, които трябваше да изусти всеки от нас за да стане... пионерче :) Айде, честита ти пионерска връзка. Надявах се, че си я взел преди 30-тина години, но ти явно през живота си не си виждал комунистическа диктатура, а си ми заговорил за половин милиард жертви. Айде честит ти брой жертви, които само комунизмът е оставил след себе си: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Book_of_Communism при това броят е предполагаем и най-вероятно доста по-висок :) И все пак СССР умря след всички тези жертви и никой не иска да чуе повече за него... дори товарищ Путкин.