Варненска общинарка позира пред горящото заведение на баща си

30 юли 2012 в 17:36 9856 2

Благомира пред горящото заведение на баща си. Снимка: Facebook
Благомира пред горящото заведение на баща си. Снимка: Facebook

Изгорялото заведение "Бурлеска" в "Златни пясъци" се стопанисва от бащата на Благомира Александрова, която е съветничка във варненския общински съвет от квотата на "Новото време". 

Изгорелият ресторант е собственост на "Златни пясъци" АД и е отдаден под наем на известния във Варна бизнесмен Здравко Александров-Ръчичката.

28-годишната съветничка се е снимала усмихната пред горящото заведение и е пуснала снимките във Facebook в албум със заглавие "И дим да ме няма".

Албумът е придружен с критичен коментар за реакцията на пожарникарите:

"Уникален пожар, на който станах пряк свидетел в нощта срещу 30-ти юли на Златни пясъци. Шоу бар Бурлеска изгоря до основи пред очите ми. Беше доста епично! Около 2 часа пожарникарите се опитваха да намерят вода, за да загасят стихията, но това така и не се случи до малките часове на нощта.

Организацията беше под всякаква критика, а отношението на полицаите към хората - отвратително. Чак когато заведението изгоря до основи, огнеборците успяха да пуснат 1-2 маркуча в действие. Добре, че не гръмна някоя газова бутилка или бойлер. Дано няма пострадали хора!", пише Александрова в личния си профил (тя има и един официален като общински съветник).

Общинската съветничка има и други атрактивни снимки в профила си. Тя е и собственик на закрития Mix Club Alexander, а сега е собственик на Piano Bar Jackie. Благомира Александрова-Джаки е лицензиант и домакин на традиционните Мис Травестит България и Мистър Гей България.

Ресторант „Бурелеска“ край Варна изгоря до основи в неделя срещу понеделник. Заедно с него изгоряха още два търговски обекта, които се намират в близост до заведението.

Предполага се, че пожарът е започнал от скара в заведението, по данни на полицията във Варна. Няма данни за умишлен палеж, твърди полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!