Цветанов: Предстоят арести в България заради кораба с кокаин

Последна промяна на 25 август 2012 в 19:16 1378 1

Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС

Вероятно ще има арести в България във връзка със задържания кокаин на нашия кораб в Испания. Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов в Димитровград, предаде БНР.

Разследването трябва да стигне до организаторите и поръчителите на кокаиновата пратка, обясни Цветанов.

"Това, което имаме към настоящия момент, малка част от екипажа, който е ангажиран с прекарването на този кокаин, знаели са за това, което са правили. Защото има и безспорни доказателства, които обсъдихме с колегите от Испания. Но за мен е по-важно да стигнем до тези, които всъщност наеха екипажа, тези, които са имали отношение към плавателния съд. Защото крайно време е да се стига до високо. И това е целта на това разследване, което правим с колегите от Испания”, каза още Цветанов.

Българският кораб "Свети Николай" на фирмата “Сийборн“ с управител Дойчин Дойчинов бе задържан с близо 3 тона кокаин на 15 август на 80 км от брега на южния испански град Кадис. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.08 2012 в 10:25

Цветанов, Цветанов ...
Лошо, много лошо!
Вместо да правиш на маймуни 21 семейства, заради трима души, които и без това си знаел от миналата година, и вместо да искаш между другото 20 милиона за семки, можеше и работа да свършиш.
Защо рискуваш живота на служителите си, и на хиляди мирни хора, наричани доброволци, вместо за 40 милиона да купиш самолет, който решава проблема с произволен пожар, за половин час? Когато бюджета ти е повече от милиард.
Искаш ли ние да проведем преговорите, и да докараме самолета с обучен и наземен екипаж, без печалба за себе си? Ти ще си прихванеш колкото не те е срам, нашия интерес е да има нещо полезно и работещо, и след като тебе те няма.