Quantcast

Реформаторите: Мораториумът обслужва имперска Русия (снимки)

Последна промяна на 24 октомври 2013 в 19:39 5565 26

Протест на Реформаторския блок срещу мораториума върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани  Снимка: Сергей Антонов
Протест на Реформаторския блок срещу мораториума върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани Снимка: Сергей Антонов

Забраната върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани е решение, взето от антиевропейско и мафиотско мнозинство. Това заяви Петър Москов от ДСБ на протест на Реформаторския блок срещу мораториума.

Това мнозинство направи опит да ни върне на геополитическата карта на имперска Русия, каза Москов.

Той обърна внимание и на неадекватното поведение на ГЕРБ по време на гласуването на мораториума. 

Ясно ли е на Европейската народна партия защо не можем да бъдем заедно с ГЕРБ, попита Москов.

Решението за мораториума няма как да мине, то нарушава българската Констиция и договора ни с ЕС. Длъжни сме да изхвърлим тези депутати, които подритват Конституцията и договора ни с ЕС, каза Цветозар Томов от Гражданския съвет на Реформаторския блок.

Представители на реформаторите ще се срещнат с посланиците на страните-членки на ЕС, за да им обяснят, че не са съгласни с взетото решение за забраната върху продажба на земя на европейски граждани, съобщи Георги Ганев от Гражданския съвет на Реформаторския блок.

След края на акцията в градинката между Софийския университет и Народното събрание представители на Реформаторския блок тръгнаха към Софийския университет, за да изразят подкрепата си за студентите.

По-късно демонстрацията на реформаторите се вля в редиците на редовното вечерно шествие ДАНСwithme.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.10 2013 в 08:05

Тази коалиция предстои да ни управлява - пряко или по-дискретно. И аз съм против това сборище, но трябва да внимаваме за кого гласуваме. Питам кой ще дойде на власт, ако това правителство падне скоро. Лично аз нямам фаворит за управлението на страната. Всичко толкова изгни и се вмириса, че цялата ни политическа върхушка трябва да си отиде в историята. А после? Поздрав!

25.10 2013 в 07:57

Колкото и да се завива в овчата кожа, вълкът си остава вълк. В нашия случай уж леви и уж десни показаха за колко рубли се продават. Ще има ли отново гласуващи за тях? (Това не е въпрос.) Голямата шега на деня - най-българска се оказа турската партия. Защо не се смеете? Поздрав!

25.10 2013 в 07:53

Не бе, Иван Костов го гласува, за да продаде България на Лихтенщайн.

25.10 2013 в 07:50

И аз се присъединявам към това предложение!

25.10 2013 в 07:49

А дано, ама надали!

25.10 2013 в 07:39

Като чета коментарите се питам, дали Реформаторския блок сътвориха епохалния гаф с мораториума? Защото така ги оплювате, все едно са на власт.

25.10 2013 в 01:12

Мдаа... едно време казвахме "тъп като комунист", а днес... а, да - и днес казваме същото :)

25.10 2013 в 00:36

Казвам това със съжаление. Защо решихте че сте по-мъдри от народа? Прост ли е народът? Прост е. За това, че знае, че загуби ли земята си, става ни-повече, ни по-малко - индианец в земята си.

24.10 2013 в 23:39

Успехът при пазарната икономика е свързан с умението да се пазариш, а не с умението да си дадеш г+за безплатно, г-н Кънев. Неумението ви да водите национално отговорна политика попълва редиците на Атака. Този път ще има много силно попълнение за всички националистически формации, след като И РБ, и БСП и ГЕРБ отказаха да защитят интересите на народа.

24.10 2013 в 22:28

Един от хората на радан е назнаил сина си в министерството на земеделието - консултант по продажби на земеделски земи...