Реформаторите: Мораториумът обслужва имперска Русия (снимки)

OFFNews 24 октомври 2013 в 19:39 6365 26

Протест на Реформаторския блок срещу мораториума върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани  Снимка: Сергей Антонов
Протест на Реформаторския блок срещу мораториума върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани Снимка: Сергей Антонов

Забраната върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани е решение, взето от антиевропейско и мафиотско мнозинство. Това заяви Петър Москов от ДСБ на протест на Реформаторския блок срещу мораториума.

Това мнозинство направи опит да ни върне на геополитическата карта на имперска Русия, каза Москов.

Той обърна внимание и на неадекватното поведение на ГЕРБ по време на гласуването на мораториума. 

Ясно ли е на Европейската народна партия защо не можем да бъдем заедно с ГЕРБ, попита Москов.

Решението за мораториума няма как да мине, то нарушава българската Констиция и договора ни с ЕС. Длъжни сме да изхвърлим тези депутати, които подритват Конституцията и договора ни с ЕС, каза Цветозар Томов от Гражданския съвет на Реформаторския блок.

Представители на реформаторите ще се срещнат с посланиците на страните-членки на ЕС, за да им обяснят, че не са съгласни с взетото решение за забраната върху продажба на земя на европейски граждани, съобщи Георги Ганев от Гражданския съвет на Реформаторския блок.

След края на акцията в градинката между Софийския университет и Народното събрание представители на Реформаторския блок тръгнаха към Софийския университет, за да изразят подкрепата си за студентите.

По-късно демонстрацията на реформаторите се вля в редиците на редовното вечерно шествие ДАНСwithme.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!