Quantcast

Реформаторите подкрепиха окупацията в СУ (на живо)

Последна промяна на 24 октомври 2013 в 17:52 3109 4

Реформаторите.
Реформаторите.

В 18 ч. днес Реформаторският блок организира акция в подкрепа на европейското членство на България днес в градинката между Софийския университет и Народното събрание.

След края на акцията представители на Реформаторския блок минаха край Софийския университет, за да изразят подкрепата си за студентите.

По-късно демонстрацията се вля в редиците на редовното вечерно шествие ДАНСwithme. 

"Парламентът взе позорно и опасно решение. Забраната върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани превръща България в гето на ЕС, а българските земеделци стават крепостни селяни на мафията. Партиите в Народното събрание изолират България от Европа и модерния свят". Това се посочва в декларация на Реформаторския блок, която беше представена днес от лидерите на партиите в блока и представители на Гражданския съвет.

Според реформаторите мораториумът на парламента заплашва интерсите на обикновените български граждани - собствениците на земя, производителите и износителите, както и на учещите и работещите в Европа българи - всикчи, които се възпозлват от общия пазар.

OFFNews излъчи на живо акцията на Реформаторския блок директно от градинката между Софийския университет и Народното събрание. 

 


Live streaming by Ustream

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.10 2013 в 00:49

Благодаря ви че се обявихте кой сте ......... сбогом ! приятелите ми които ви симпатизират също ще блокирам ! Български частни имоти може да закупи всеки чужденец за чатно ползване ! Или сте пълни профани или работите за унищожаването на България........

24.10 2013 в 19:37

Абе Византиецът да не е некрофил, та да се занимава с политически трупове в стадий на разлагане.

24.10 2013 в 19:06

Благодаря на реформаторския блок за това изказване. Ясно ми показаха за кого да НЕ гласувам.

24.10 2013 в 18:47

Чудя се какво е попречило на византийците да изкоментират акцията още преди да е излъчена.