Реформаторите подкрепиха окупацията в СУ (на живо)

OFFNews 24 октомври 2013 в 17:52 3824 4

Реформаторите.
Реформаторите.

В 18 ч. днес Реформаторският блок организира акция в подкрепа на европейското членство на България днес в градинката между Софийския университет и Народното събрание.

След края на акцията представители на Реформаторския блок минаха край Софийския университет, за да изразят подкрепата си за студентите.

По-късно демонстрацията се вля в редиците на редовното вечерно шествие ДАНСwithme. 

"Парламентът взе позорно и опасно решение. Забраната върху продажбата на земеделска земя на европейски граждани превръща България в гето на ЕС, а българските земеделци стават крепостни селяни на мафията. Партиите в Народното събрание изолират България от Европа и модерния свят". Това се посочва в декларация на Реформаторския блок, която беше представена днес от лидерите на партиите в блока и представители на Гражданския съвет.

Според реформаторите мораториумът на парламента заплашва интерсите на обикновените български граждани - собствениците на земя, производителите и износителите, както и на учещите и работещите в Европа българи - всикчи, които се възпозлват от общия пазар.

OFFNews излъчи на живо акцията на Реформаторския блок директно от градинката между Софийския университет и Народното събрание. 

 


Live streaming by Ustream
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови