Райков: Социалната криза се превърна в политическа

15 март 2013 в 23:45 1731 2

Марин Райков. Снимка: БГНЕС
Марин Райков. Снимка: БГНЕС

Постепенно социалната криза, която е очевидна, се превърна в политическа. Една част от българите действително платиха много тежка социална цена за кризата и се почувстваха до голяма степен изоставени от държавните институции и от обществото.

Това заяви в интервю пред БНТ служебният премиер Марин Райков.

Обикновено след големи очаквания идват големи разочарования. Аз винаги съм подчертавал от самото начало на нашата работа – ние не обещаваме чудеса. Ние само обещаваме, че ще се постараем да направим максимума, каза Райков.

Ние не сваляме цената на тока. Цената на тока се сваля от ДКЕВР. Ние вече създадохме предпоставки, създадохме условия цената да падне. И цената падна. Вие знаете, на основата на приетите от Народното събрание закони, се създадоха условия това да се извърши. Ще продължим да търсим по цялата верига на ценообразуване тези пробойни, които са се създали през годините и които позволиха този абсолютно недопустим стрес, който се създаде за българските граждани, подчерта служебният премиер.

Аз съм категорично решен ние да организираме прозрачни избори в България, които действително никой да не може да оспори като резултат. След вота за мен има само един лош възможен резултат и това е резултатът, който не би бил признат от партията, която губи, коментира министър-председателят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!