Quantcast

Първанов: Много способни хора в БСП бяха елиминирани

Последна промяна на 18 октомври 2013 в 21:37 1849 3

Георги Първанов. Снимка: БГНЕС
Георги Първанов. Снимка: БГНЕС

Много хора в БСП бяха елиминирани. Хора, които могат и знаят. Хора, които са се доказали. Хора, които са успяващи, заяви в Стара Загора президентът (2оо2-2012) Георги Първанов.

В политиката, както и в природата, нищо не се губи. То само променя своето качество. Това, че някой ще бъде отстранен, не намалява неговите качества като политик и общественик - така Първанов коментира пред БНР факта, че неговите привърженици в старозагорската организация на БСП стават все по-малко.

Екипът на Георги Първанов от дискусионната мрежа "Български дебати" ще изработи Кодекс на българския политик.

С кодекса ще се  гарантира слово на съгласието, а не на омразата, категоричен е президентът.

Една немалка част от бедите на българската политика идват от словото. Свидетелства има всеки ден, в това число и в изявленията на парламентарните лидери, коментира Георги Първанов.

Аз обявявам, гарантирам, че нашият отбор от съмишленици поема ангажимента да не допуска в своите публични и непублични изяви никакви лични нападки, никакви слова, носещи агресия, омраза, допълни той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.10 2013 в 18:43

Аз им се чудя на тия от БСП дето не харесват Станишев, защо не се отделят и не си направят нова партия... Дори Виденов дето докара държавата до фалит не е падал толкова ниско колкото Станишев.

18.10 2013 в 22:12

Не много, бе Гоце. Всичките. От 1989 години се чистят ли, чистят, от всичко по-свестно, което от немай къде се е запиляло при тях. Докато станат от партия-държава на партия-мафия.

18.10 2013 в 22:09

Агент ГОЦЕ - горд бракониер и собственик на няколко харизани апартамента, енергиен мафиот който прецака България с няколко съмнителни енергийни сделки по-популярни като "голям шлем" има арогантността да дава акъл на друг себеподобен как да краде по-добре?!
Гоце, отиди да се гръмнеш в десятката. Много поздрави имаш от Иво Инджев!