Новата ни анкета: Защо Орешарски покани Петното на "Дондуков" 1

Последна промяна на 09 август 2013 в 20:21 5657 56

Бисер Миланов
Бисер Миланов

От вчера, когато стана ясно, че премиерът кани протестиращи на "Дондуков" 1 в петък по обед, се чудим кой ще уважи поканата за среща.

Очаквано се появиха представители на контрапротеста и изненадващо за нас цъфна и "протестиращият" с дълга криминална биография Бисер Миланов, по прякор Петното.

45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни.

Първата е получил още на 18 години след кражба. Присъдата е условна, но скоро е последвана от ефективна – през 1987 г., когато е осъден за кражба на автомобил на 6 месеца лишаване от свобода.

Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките.

Той обяви днес, че престоят му в затвора не означава, че не е гражданин и още по-интересно беше чистосърдечното му признание, че не чете книги, защото не иска да ходи по стъпките на другите.

В новата си анкета ви питаме:

Защо Орешарски покани Петното на среща в Министерския съвет?

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.01 2014 в 14:45

И защо Петното носи същата тениска като при последните му три ареста?

11.08 2013 в 08:33

Сливи за смет чопли тиквени семки!
Да се извинява беее! Нали е на "побуквено" заплащане в "Англия"?
А и копи-пейст стилът му е по-добър от този на С(в)инът на Майката на Де(би)лян Денсинг Стар.
Утре - при ГУСИН Бареков! Ще се издигне! На високо. Днес - Биг Бен. Утре - сладкарница "Кристал".

10.08 2013 в 10:43

Чета ви коментарите и се чудя заблудени гербери ли сте или се правите на такива? Вижте как започва новината на "безпристрасните" офнюз, които пускат само платени статии: "От вчера, когато стана ясно, че премиерът кани протестиращи на “Дондуков” 1 в петък по обед, се чудим кой ще уважи поканата за среща." Така, дори и децата ще го разберат, че всички, които искат да изразят мнение са поканени. Въпроса е, защо вашите идоли "красивите и интелигентните" Асен Генов и Жюстин Томс не са там? Не им е удобно или е по-лесно да надуваш вувузелата на площада, защото нямаш какво да кажеш и да дадеш ясни аргументи. Осъзнайте се, не всичко се върти около Буда и Сие!

10.08 2013 в 09:44

Надяваш се, надяваш се, колко да се надяваш?
Кой пръв започна да ни занимава със собствената си особа?
Засегнал си, да. Но не искай извинение от нас!
Ако си наисина в Англия - отиди пред къщата на Чарлз Дарвин и поискай извинение пред него. Защото индивиди като теб срамят целия вид homo sapiens.

Пф, какви ги говоря и аз... Те по-голямата част от представителите на този вид всъщност го срамят...
Но пък - това не е причина да не искат извинение!

10.08 2013 в 09:21

Лондонският речник изглежда най-малкото така, че въпросително изречение се завършва с въпросителен знак, а не с многоточие.

Още снощи ми направи впечатление, че си доста неграмотен, но това е толкова без значение в случая, че няма нужда да те подхващаме и на тази тема.

10.08 2013 в 09:16

"В петък вечер в Лондон си почиваме"

Това кредото на тристате български миячи на чинии в Лондон ли е? :D

И пак демонстрираш елементарно невежество - като говориш за времето в Лондон Гринуич няма нищо общо, защото дори Англия не е по Гринуичко време. То, Гринуичкото време, не се сменя според сезона. А Англия има лятно време + 1 час. Това с "високата си квалификация" не го ли разбра там? Или, което е напълно възможно и много вероятно - изобщо не си в Англия, а си в Алтимир.

Ти си този, който пръв демонстрира проблем с чуждото мнение и от 15 реда мой пост се хвана по най-тъпия начин за единственото възможно, за да си демонстрираш протурско-комунистическите възгледи.

Иначе - да - с протурско-комунистически възгледи проблем имам. Но те не са различно мнение. Те са или престъпни, или болестно състояние.

10.08 2013 в 08:56

Петно при петно отива ...Законът за подобието.

10.08 2013 в 08:14

"Новата ни анкета: Защо Орешарски покани Петното на “Дондуков” 1"

* Проверява го за шеф на ДАНС
* За да го назначи за шеф на TV7.
* И двамата са на един акъл.
* Обсъждат как е зад решетките.
* Защото Петното е автентичният протестиращ.
* Само той се нави да се среща с него.

Ммммм...Дааа...Изпуснали сте една важна опция,която не е за пренебрегване!

* Иска да провери има ли разлика между човек,прочел една книга "ВИНЕТУ" и друг,без прочетена такава!

10.08 2013 в 04:49

Е, защо пък да не го кани?! Какво като е лежал в затвора? И затвора е за хора! Не е за говеда. Нищо, че гледат и прасета там. Човека си е платил версиите. Излежал си е присъдите и е на свобода. Защо да не е при премиера?! Бойко, Цецо, Пашата, Черепа, Фидосова... Трябва да изреждам няколко седмици. Те защо не са си понесли наказанията за золумите?! Този си е излежал, каквото е имало да лежи. ЗА МИЛИОН, НЯМА ЗАКОН! ЗА КОКОШКА, НЯМА ПРОШКА!!!!!!!!!!

09.08 2013 в 23:44

Дами и господа , беше ми драго да поспорим и да обсъдим различните гледни точки.Надявам се утре , вместо на моята скромна особа , да обърнем повече внимание на аргументите в спора.Хубава вечер от мен.Ако съм засегнал някой , моля да бъда извинен.