Quantcast

Петното: Не съм прочел нито една книга, защото не вървя по стъпките на другите

Последна промяна на 09 август 2013 в 17:27 8805 38

Бисер Миланов
Бисер Миланов

"Който върви по стъпките на другите, не оставя следа. Аз затова не съм прочел нито една книга", призна след срещата с Пламен Орешарски на "Дондуков" 1 Бисер Миланов-Петното.

Той беше сред поканените "протестиращи" на срещата с премиера Пламен Орешарски и вътрешния министър Цветлин Йовчев.

Повода за този коментар стана твърдението му, че иска права да задържа платени протестиращи и въпроса дали така не върви по стъпките на лидера на "Атака" Волен Сидеров, който поиска граждански отряди да арестуват протестиращи.

Петното отново обяви, че протестите срещу кабинета "Орешарски" се организират от кръга около Джордж Сорос. На въпрос знае ли кой е Сорос, той отговори: "Зная това, което пише в медиите".

Преди началото на срещата той обяви, че не е лежал в затвора и е бил обвинен без доказателства, а на пресконференцията след нея обяви: "Като съм лежал в затвора, да не би да не съм гражданин".

Миланов се оплакал на премиера и на вътрешния министър, че "медиите го дискриминират" и поискал защита.

Йовчев го посъветвал да продължи да пише жалби.

По думите на Спас Колев от "Свободни, можещи и силни" се наемали квартири от София в провинцията за ударни групи срещу правителството.

Първо отказа да даде подробности кой и как организира тези ударни групи, а после обяви, че не знаел повече.

Колев уточни, че "Свободни, можещи и силни" протестират от шест години "по различни теми".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.08 2013 в 11:29

Не е само на теб , това е нашата матрица и докато не почнем да си дърпаме взаимно кабелите нещата няма да се оправят.

10.08 2013 в 09:17

Бисер Миланов е продукт на Бареков. каквото и да си говорим тук, истината е че Бареков до доведе това Петно в София и лично той му дава заповедите какво да прави и как да го прави! Бареков му даде да кара един джип Q7, на който джип лизинга му го плаща лично Бареков. Ако спре да слуша ще му вземат джипа! Десетина са цялата им групичка наречена " Национално Движение Свобода". Бареков с парите на Дилян Пеевски си купиха тоя олигофрен , за да изпълнява заданията на Доган и на Станишев и вече два месеца тоя кретен сее провокации между протестиращите. Петното е нает за да направи протестът кървав ! Негови бяха мутрите които хвърляха камъни по полицията на 40-я ден от протестите!
А тоя е дребен дилър от Русе. Крадец на дребно и вечно без пари. Слугата на Пеевски- Бареков го измъкна от нищетата в която бе затънал. Цяло Русе е завлякъл с пари тоя кретен. Сега се е обградил с анаболци от Перник, защото никой от Русе не му се връзва на постановките!

10.08 2013 в 04:41

глупав-по-глупав най-глупав пожарникар петно---всички са от един дол дренки

<em>Авторът на този коментар ползва още имената: аман, правилно, не е важно, зик-зак, без име, super si, стига толкова, прилика, тука има -тука нема, петното, коментар, ами сега, TV-7, БРАВО, ракетата, споко, е и, не разбрах, дебат, иконата.</em>

09.08 2013 в 23:52

Ами кога да я прочете. То докато децата са чели книги той е излизал да краде автомобили. После в затвора са го правили булка... няма време за книги.

09.08 2013 в 23:50

Де го забрави бат ти Сали?

09.08 2013 в 23:49

Чува се, че щели вместо по бюджета да работят по писане на оставката. Гледай Баце като ги завърти с едни дискусии по 2 минути 97 депутата как ще ги замръкнем пак на парламента всичките 239 броя депутат. После ще има павета, малко революция, тук таме по някой студен депутат ако се заинати и на следващия ден ще усъмнем без правителството на измамата.

09.08 2013 в 23:28

Прочетох криминалната биография на "Петното" - тя е показателна за съдебната система у нас, която съди, образно казано - за една кокошка, но не и за кражбата на половината държава, например... Човек, който не е чел и една книга, обикновено не чете и вестници. Но... нашите "симпатични качествени хора" - четат, но не могат да мислят самостоятелно, те могат само да повтарят, да повтарят, да повтарят - ако може, само една дума, че две думи са вече твърде много да се запомнят...

09.08 2013 в 22:35

Бедни ми бедни Орешарски, защо не си подаде оставката през Юни.....

09.08 2013 в 22:32

не съм лежал в затвора-лежал съм в затвора. прилича ми на приказките на бившият премиер-Б.Б. алооооо-сменете си сценариста пони--да е различен за всеки

<em>Авторът на този коментар ползва още имената: аман, правилно, не е важно, зик-зак, без име, super si, стига толкова, прилика, тука има -тука нема, петното, коментар, ами сега, TV-7, БРАВО, ракетата, споко, е и, не разбрах, дебат, иконата.</em>

09.08 2013 в 20:45

това петно стана символ на съвременният Бай Ганьо. Смешно е според мен да го свързваш с журналист като Бареков- по броя на прочетените книги е много по близо до Б.Борисов

<em>Авторът на този коментар ползва още имената: аман, правилно, не е важно, зик-зак, без име, super si, стига толкова, прилика, тука има -тука нема, петното, коментар, ами сега, TV-7, БРАВО, ракетата, споко, е и, не разбрах, дебат, иконата.</em>