НФСБ и СКАТ почетоха паметта на... Сидеров (снимки)

Последна промяна на 19 юли 2013 в 12:41 9680 12

СКАТ почете паметта на Сидеров
СКАТ почете паметта на Сидеров

"НФСБ и СКАТ почетоха Сидеров". Материал с такова заглавие  се появи на първата страница в сайта на телевизията на Валери Симеонов.

Снимката, илюстрираща материала, е от 18 юли и показва... бюста на Апостола на свободата Васил Левски.

Към 12:38 на 19 юли от заглавието все още се подразбира, че на 18 юли се чества не Апостола на свободата, а именно лидера на "Атака" Волен Сидеров, чиято "кончина" от телевизията са съобщили.

Съвсем живият Сидеров внесе не една, а цели 23 жалби срещу собственика на СКАТ Валери Симеонов и сезира НАП за негови финансови злоупотреби.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.07 2013 в 10:53

Всъщност карикатурните изяви на псевдонационалистите са много удобни за продължителната кампания по обезлечаване на нацианалните ценности на българския народ и превръщането му в удобна пионка на продажни политици.
Естествено, когато "национализмът" се свързва в общественото съзнание с маршове, побоища и всякакви други простотии, нормалните хора се притесняват - да не ги объркват с такива.
Но в нормалните държави, всички самостоятелни нормални партии които не са финансирани отвън са националистически по природа защото отстояват националните интереси, в една или друга степен,както ги разбират и както са им приоритетите.
Но в България има достатъчно дълга традиция на предателски партии, като се почне от Народняшката лъжесъединистка партия след Освобождението, и се стигне до новата Тройка.
Но пък като гледам коментарчетата злоради тук, явно ще има мегдан и за други такива. Традицията задължава.

20.07 2013 в 14:49

Не се определям като националист и не съм гласувал за АТАКА.

19.07 2013 в 20:46

+1

19.07 2013 в 16:04

Напоследък ми прави впечатление, че единствените, освен мозъците в "Алфа", които имат поръчение да пишат врели-некипели срещу всичко свързано със СКАТ и НФСБ, май са Вашите автори OFFNews, пък и батакчийските тролове, тук се чувстват като у лелини си под всяка статия. Плюват си наред без страх от изтриване на коментара, докато другите операт пешкира.
Авторът Николаос много обича да се упражнява по "национал-популистката" тематика (според собствената терминология), ама злорадството да препредавате всяка кьорфишек новинка от батакчийското сборище - не вдига рейтинга на медията Ви, по скоро я доближава до някои други издания, на едно популярно в последния месец момче - виден политик и издател.

19.07 2013 в 15:51

Чак сега забелязах кой е писал статията - Николаос-Теодорос Цитиридис.
Г-н Цитиридис, моити уваженея, абстрахирайте се от никнейма ми, не съм им кой знае какъв фен, но знайте, че НФСБ не е "националпопулистка" партия, както преди време бяхте написал. Такава е АТАКА.
И все пак нищо не може да оправдае недалновидността на Валери Симеонов, който реално създаде чудовището Сидеров...

19.07 2013 в 15:49

А мулетата цвилят доволно отстрани.

19.07 2013 в 15:45

+1

A относно новината - няма да се изненадам, ако хора на Сидеров имат пръст в тази работа (сайтът на СКАТ е с архаична структура, визия, защита, въобще - трагедия). То не бяха коктейли Молотов, чупене на авбомобили, пистолети, бухалки, мегафони...

19.07 2013 в 13:37

+1

19.07 2013 в 13:29

Магаретата си чешат взаимно крастата.

19.07 2013 в 13:21

Не мога да разбера на какво толкова се чудите. Та не сме ли държава на абсурдите? Има ли други в света, които да са наказани за война, която са спечелили с орязване на държавните граници? Има ли друга държава, която да е направила министър- председател бившия си цар, министър- председател бодигарда на тоталитарното си предишно величие и да остави начело на една от най- големите партии в страната един... ама напълно ЛЯВ? /И приятел/ят /ката/ му за вътрешен министър/. Та това сега ли ви е най- атрактивно? България е един голям цирк, само мениджърите му се менят.