НФСБ и ГОРД обявяват сливането си

Последна промяна на 12 август 2013 в 08:01 3138 12

Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ.
Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ.

Днес в 11 ч. "Национален фронт за спасение на България" и "Гражданско обединение за реална демокрация" ще обявят сливането си.

Двете партии ще изпълняват политическата програма на НФСБ.

„НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични и последователни в своето поведение организации, като целта е тази по-мащабна структура да работи в защита на интересите на България и да може да защити българите от политическия монопол и политическото статукво“, пишат от пресцентъра на партията.

Председателите на двете формации – Валери Симеонов и Слави Бинев, ще обявят причините за сливането си и плановете за бъдещата им съвместна работа.

OFFNews припомня, че на изборите през май НФСБ получиха 3.703%от гласовете, а ГОРД, които тогава се явяваха в коалиция „ГОРДа България“ – 0,45%.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.08 2013 в 14:07

Голямо харакири си направиха СКАТ-аджии.А как реваха че другите са еди си какви и еди си какви.Е те се сродиха с сводника на София.

12.08 2013 в 13:35

Явно и парите на Слави Бинев не миришат. НФСБ има електорат за влизане в парламента, но няма кинти. ГОРД няма електорат, но има кинти. Резултата е брак по сметка, който обаче ще се разпадне при първите избори, защото ще стане ясно, че не става само с ядене и бакалски сметки. Слави Бинев е ясен - тъп като галош, но явно и този Симеонов не е много умен или пък прекалено алчен, щом си мисли, че подобен съюз ще остане без последствия за неговата скалъпена партийка!

12.08 2013 в 12:21

Да, тук има широко поле за полемика дали е добре да те управляват топ мениджъри, финансисти и всякакви най-най като: Милен Велчев, Дянков, Царе и т.н. или така наречените "полуидиоти", борещи се за справедливост.
Между другото в ДПС и БСП също има много сериозни кадри...

12.08 2013 в 12:10

Жалко... Точно си го каза Светлин, ако не беше това позорно действие и аз се бях навил да гласувам за НФСБ. Без ГОРД щяха да влезнат в парламента, голяма грешка! Или просто си показаха истинската същност...
И какво значи Бинев не е лош? Да не би да се женят Симеонов и Бинев? Тук става въпрос за две партии, а не за някакви си личности. И с други хора от ГОРД съм контактувал и прекрасно си личи за какво се борят и какви интереси следват. Да, може би се мисли и за националните интереси, но те определено не са основният им приоритет! Каквото явно е и положението при НФСБ...

12.08 2013 в 11:09

Имах лека симптатия към НФСБ, но с обединението си с полуидиота Слави Бинев ще изпаднат още по-ниско.

12.08 2013 в 10:03

НФСБ мисли за националните интереси, но се правят и много грешки. Бинев не е лош. Имиджът му е лош...

12.08 2013 в 09:56

Обединениепотъвате в канала. Благодарим, че все пак се обединихте предизборно и по този начин ни предупредихте, а не направихте като БСП-ДПС-АТАКА (не че съм гласувал за някой от тях, но много хора се излъгаха с бАТАКА). По едно време ми станаха симпатични НФСБ , но обединение със Слави Клоуна Бинев ми светна голям ЧЕРВЕН светофар. Пак се правят сметки без кръчмар.

12.08 2013 в 09:50

До сега смятах, че НФСБ наистина е партия, която мисли за националните интереси, но вече не е така. И сигурен съм и много други хора са на моето мнение. С това действие ще изгонят повече гласове, от колкото ще спечелят.
Колкото до Болен - най-мизерния циганин е по родолюбеца-патриот от него!!!

12.08 2013 в 09:16

Който се коалира с такива кретени като слави бинев е ясно и неговите принципи за морал какви са.Нека гласоподавателите добре да си помислят за кого ще гласуват - да не стане тия предатели да са втора атака в новия парламент. НФЦБ ме изгубиха като глас след тая отвратителна и гнусна своя постъпка. Хора гледайте какво вършат - ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

12.08 2013 в 09:15

Споко де, не се хаби излишно. Нали сега се видя кой е родолюбец и кой гласува в изгода на Анкара...
В интерес на истината, като се абстрахираме от някои от спорните моменти в миналото на Бинев, всяка личност търпи развитие. При Бинев развитието е в положителна посока и макар очевидния контраст в общоприетото за визия и поведение на политик, той единствен отваряше очите на колегите си членове на ЕП (ЧЕП) за положението на диктатура в странта по време на Борисов - http://slavibinev.com/index.php?lang=bg&cont=data&page=10386 Да не говорим, че той спаси моряците ни, затворени несправедливо в Гърция, за което МВнР не си мръдна пръста...

И тук вече конспираторите ще трябва да млъкнат и помислят - след като Бинев е "голям враг" на Борисов, как така се съюзява с "патерицата на ГЕРБ" - НФСБ.

Успех на всички! Нека съградим България наново!
 
X