Мургавите контрапротестиращи са огледален образ на управляващите (снимки и видео)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 19 август 2013 в 13:13 11122 8

Протестна мрежа даде своята втора пресконференция. Снимка: OFFNews.

Манифестацията проведена в петък, която управляващите нарекоха "спонтанно организирано събитие", е огледален образ на самите хора в парламента.

Така "Протестна мрежа" определи събитията миналия петък, когато в София се изсипаха десетки автобуси с участници в контрапротеста, част от които се питаха "Ние за правителството ли сме или против", получаваха инструкции по телефона и по мегафона от организаторите, които държаха да затвърдят, че "протестът е в подкрепа на правителството".

"Хората, които бяха пред катедралата "Св. Александър Невски" са олицетворение на мафията, олигархията и корупцията, срещу които се борим", каза Иво Божков на откритата пресконференция на "Протестна мрежа" пред Народното събрание днес.

"Няма да се примирим със злоупотребата с власт и прекомерната употреба на полицейски сили срещу мирни граждани. Бяхме репресирани неправомерно във въпросния ден 64. Мнозина бяха тормозени и задържани, за да може организираната манифестация да бъде охранявана и да бъде проведена безпроблемно", се казва в официална декларация на "Протестна мрежа".

Днес стана ясно, че благодарение на международната организация "Playing for change" (свирене за промяна) българските протести отново ще станат световно медийно достояние. Нова песен ще обиколи света. Очаква протестната творба да има огромна гледаемост, съдейки по популярността на организацията, която от години създава музика, свързана с протести по целия свят.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.08 2013 в 19:45

Другарю Динко, разликата в интелекта на контрапротестиращити, особено на тези от миналия Петък, e светлинни години, в сравнение на този на един средно интелегентен протестиращ.

19.08 2013 в 17:43

А аз си помислих че станишев имал брат близнак.

19.08 2013 в 17:12

динко ли? па, оно толко си може, бе!

19.08 2013 в 16:13

Динко, както и много други коментиращи активно днес, са инструктирани червени пенделчета целящи насаждане на омраза.

19.08 2013 в 15:03

Абе Динко мамин, не знам дали си дебил или просто изпълняваш инструкциите, я на Кире, я на Кути. А може и друг началник на форумните контрапротестиращи да има. Те са важни, тези контропротести във форумите. Подготвят се материали, съобщават се никове и ето как от една форумната единица се раждат 10, 20, колкото си искаш. не е като да си под обхвата на телевизионните камери и разни тъпи журналисти да ви броят. Или пък да те лонгуркат 12 часа от Кърджали и обратно, за 3 часа марш под строй в София, пък и да носиш лозунги, на които и не разбираш това дето го пише (стига да можеш да го прочетеш, де). Та затова пиши Динко, не обръщай внимание на класовия враг. И недей да скромничиш, пусни малко плюнка по още няколко ника.

19.08 2013 в 14:22

Проблем?

19.08 2013 в 14:13

ДЕБИЛ СИ ТИ ДИНКО. ОТ ЗАВИСТ И ПРОСТАЩИНА ЩЕ СЕ ПУКНЕШ.
СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА ТИ Е ДА ПИШЕШ ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ.
ПРОСТАЩИНАТА ТЕ Е ОБСЕБИЛА. ПРОСТАК СИ И ПРОСТАК ЩЕ СИ ОСТАНЕШ.

19.08 2013 в 13:40

Аха - протестиращите не "излъчват" представители и затова служебно им се назначава "протестна мрежа"?

Дебилщина!