Хората на Бареков опорочиха първата пресконференция на протеста (видео снимки)

Юлиан Христов Последна промяна на 07 август 2013 в 13:20 18212 101

Скандал на пресконференцията на Протестна мрежа
Скандал на пресконференцията на Протестна мрежа

Хора на Николай Бареков се опитаха да провалят първата пресконференция на "Протестна мрежа" в БТА.

Бисер Миланов - Петното (заснет да получава инструкции от Бареков преди живи излъчвания на телевизията му TV7) и Йордан Бонев (сдружение "Свобода") с още няколко души се намесиха още при първия опит на даващите пресконференцията да я открият. Те започнаха да говорят един през друг, да задават въпроси, жена започна да пищи.

В словесната престрелка се открояваха ключови думи като "Сорос", "Кой ви плаща", "Прокопиев", "Саша Безуханова".

Така прекъснаха опита на представителите на "Протестна мрежа": писателят Ясен Атанасов, актьорът Ивайло Захариев, познат на българската публика като Мартин от сериала „Под прикритие“, и блогърът Асен Генов да започнат пресконференцията, обявена под надслов "Протестът проговаря".

"Контрапротестът" на пресконференцията избухна след въпрос "Вие човек на Саша Безуханова ли сте?", зададен към един от представителите на Протестната мрежа - Жюстин Томс. След отрицателния й отговор последваха бурни скандирания а'ла партиен митинг, с които около петнадесетината провокатори напълно лишиха журналистите от възможността да зададат въпросите си. Наложи се намеса на полицията. Брифингът продължи чак след като хората на Миланов бяха изведени от залата. Хората, останали вътре, ги изпратиха с неколкоминутни аплодисменти и викове "Оставка".

Какви бяха първите послания на новосформираната протестна мрежа - ТУК. 

Атмосфера от "протеста" в залата:

Още кадри - полиция извежда провокаторите:

Протестна мрежа изпраща с аплодисменти хората на Бисер Миланов:

Час преди тази пресконференция сдружение "Свобода" даде своя пресконференция - "Истината за това, което се случва в България". По-късно те обясниха, че са били разочаровани от липсата на медиен интерес към събитието им - имало само една медия. Затова решили да останат и на брифинга на Протестната мрежа.

Миланов и Бонев бяха задържани преди време от полицията като провокатори на протестите в София. На 18 юли десетина провокатори, предвождани от Бисер Миланов, агресивно се включиха в протеста около 10:40 сутринта. Групичката се появи до Художествената академия, встрани от пaрламента, и започна да предизвиква демонстрантите с обиди и показване на среден пръст. Тогава се стигна до покачване на напрежението, след като Петното беше разпознат от група протестиращи в района на палатковия лагер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.08 2013 в 14:52

Разликата е в наличието на черни дупки в черепната кутия, достатъчни да предизвикат пертурбации във времепространството. ;)

10.08 2013 в 16:27

Ако съм седнал да обяснявам нещо важно и в този момент някакъв грубиян ми се разкрещи насреща, че сестра ми е к***ва, следва ли да зарежа всичко, за да му обърна внимание и да му докажа, че нямам сестра?

09.08 2013 в 18:07

АБЕЕЕЕЕЕ ОПФФФФФФФФФФ НЮСССССССС

ШАЛ ИЗМИШЛЬОТИНИ ПИШЕТЕ БЕ.. ПРОКОПИЕВ ЛИ ВИ ПЛАЩА ИЛИ БОРИСЛАВОВА??? СЕГА АКО ИЗЛЕЗНАТ НОВИ ПРОВОКАТОРЧЕТА ПАК ЛИ БАРЕКОВ ЩЕ ВИ Е ВИНОВЕН?... НЕ СЕ СПРЯХТЕ ДА РЪСИТЕ "ИСТИНИ".. КОЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ.. БАРЕКОВ.. СЛЪНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ... БАРЕКОВ... НИСКИ ЗАПЛАТИ.. БАРЕКОВ.... А ОФШОРКИ И ПРОКОПИЕВ (ШЕФА ВИ), А БОРИСЛВАОВА, БЕЗУХАНОВА... КАК НЕ НАПИСАХТЕ ЕДНА СТАТИЯ, КАКВО ТОЧНО СЕ КАЗА И ИЗКОМЕНТИРА НА ПРЕСКОНФЕЕРНЦИЯТА? АЗ КАТО ГЛЕДАХ, ТЯ НЕ БЕШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4 МИНУТИ! МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНО БЕШЕ НАПРАВЕНА... ЗАЩО ЛИ? А КОЙ ЛИ ПЛАЩА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА, СИГУРНО ТЕ СЪС СПЕСТЯВАНИЯ...

09.08 2013 в 00:24

Бареков е подмолен! Всички го знаем това!!!

08.08 2013 в 21:26

Много са жалки. Отново се опитва да опорочи личното човешко мнение и да се намеси по толкова долен и безобразен начин. ТВ 7 трябва да слезе от екран, а Бареков трябва да бъде на топло.

08.08 2013 в 16:29

Затова са под атака хората на ТВ7, заяото правят такива материали:

http://news7.bg/Новина/България/Политика/Потвърдиха-връзката-между-Пл внелиев-и-Прокопиев_l.n_i.21035_c.19.html

<em>Този потребител използва 26 ника и всичките под статии за Николай Бареков. Имената са :

Didko,Динко Риков, Unic, РАП мен, Ivo, Filip, Atrajan, Alen, Sasi, Роси, Магарето, Музиканта, хранко, Геро, Toto, сиси, did21, Данчето, Боби, Нели, kokomir, Bbaby, Надя, kucheto, Applefan, zarko.</em>

08.08 2013 в 16:13

Кога ли този получовек ба.ра.ков ще си получи заслуженото. Такива като него, подлизурковци, на всеки ъгъл. Сега се изживява като голям журналист!