Манолова: Орешарски е изключително обаятелен човек

17 септември 2013 в 19:29 6441 39

Мая Манолова
Мая Манолова

Пламен Орешарски е един изключително обаятелен човек, заяви заместник-председателят на парламента Мая Манолова пред bTV.

Според нея, медийните експерти на премиера не са си свършили добре работата. Дразни ме слабата му медийна активност, каза Манолова.

Кабинетът на Орешарски е най-ефективното българско правителство. Една от причините за това са протестите, които дишат във врата му, обясни социалистката.

Не съм съгласна, че протестът е провален. Самите протестиращи направиха много – промените в Изборния кодекс е тяхна заслуга, те изостриха нашите сетива, каза Манолова.

Тя смята, че чрез вота на недоверие ГЕРБ търсят собствената си нова идентичност, тъй като нямат достатъчен парламентарен опит.

Манолова обясни, че за да падне правителството, са необходими 121 гласа. Дори и „Атака“ да гласува заедно с ГЕРБ, гласовете им са 120, изчисли заместник-председателят на парламента.

На първо време планираме да има паралелно машинно гласуване, а не изцяло машинен вот. Бюлетините ще бъдат със специални отличителни знаци, за да не се фалшифицират, каза още Мая Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!