Манолова: И Борисов има минало в СИК, но на никой не му пукаше

Елица Мартинова 22 юни 2013 в 12:36 4690 7

Мая Манолова, Снимка: БГНЕС
Мая Манолова, Снимка: БГНЕС

"Когато е бил на 20 години Иванов е бил служител на застрахователна компания, свързана със СИК. Бивш главен секретар и бивш премиер също идва от СИК. Човек, който беше начело на СИК, който има връзки с хора като Пашата, това вас не ви ли притесняваше 10 години", попита в ефира на bTV червеното острие Мая Манолова.

С тези думи тя отговори на въпроса за скандалното назначение на сикаджията Иван Иванов за зам.-министър на МВР.

Според Манолова обществото не съди с еднакъв аршин днешните и предишните управляващи. По думите й грешките на парламента не са много, а правителството се гледа под лупа.

"Не мога да се съглася, че има огромна поредица от грешки. Това правителство започнаха да го притискат от първия ден на неговото създаване. Не може да се съди едно правителство, което беше на 3 дни и не беше предприело никакви стъпки", изтъкна Манолова.

По думите й обществото трябва да даде кредит на доверие на кабинета, за да може екипът на Орешарски да приложи своите спасителни социални мерки. Според Манолова те са животоспасяващи за българите.

Зам.-председателят на НС призова демонстрантите към повече диалогичност и подчерта, че някои от призивите на протестиращите "не са нормални".

"Протестиращите дават ултиматум за оставка на Орешарски до 22 ч., а фейсбук-групата гласи „Унищожи БСП", мислите ли че това е нормално", попита риторично Манолова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!