Как се пълнят зали със "симпатизанти" (снимки)

02 май 2013 в 12:40 11437 22

Симпатизантка показва поканата си за събитието на ГЕРБ. Снимка: alterinformation
Симпатизантка показва поканата си за събитието на ГЕРБ. Снимка: alterinformation

Верни “симпатизанти” на ГЕРБ от ромски произход слизаха на талази от рейсове, които ги докараха в конгресната зала на Двореца във Варна на 30 април, пише блогът Аlterinformation и публикува серия от снимки от предизборното събитие.

На кадрите се виждат паркирани в колона автобуси край Двореца и слизащите от тях роми, които носят партийни символи на ГЕРБ и сини торбички.

В съобщение до медиите на пресцентъра на ГЕРБ по повод същото събитие лидерът на партията Бойко Борисов е цитиран да казва: "Моята социология и моето преброяване показва следното – вчера в Първомай бившият президент Първанов е бил пред 150 човека в читалището. Днес на площада - 1500. Станишев във Варна доколкото знам е бил в зала с 1000 места. В тази зала сега има 5000 души. При Станишев 1000, при нас 5000. Факт! И никой не може да го обори.“

Организирани групи симпатизанти имаше и на партийното мероприятие на ГЕРБ в столичната зала "Арена Армеец" в началото на април, когато бе първата голяма публична поява на бившия премиер след оставката на кабинета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!