Кадър на НДСВ ще отговоря за станциите на военните

Нели Чолашка 16 юли 2013 в 09:16 5381 0

Сотир Ушев. Снимка: Българска стопанска камара
Сотир Ушев. Снимка: Българска стопанска камара

Сотир Ушев, който беше вкаран в социалното министерство по времето на кабинета "Сакскобургготски" става директор на агенция "Военни клубове и военно-почивно дело".

е кадърът на социалното министерство по времето на НДСВ и тройната коалиция Сотир Ушев. Вчера той е бил представен на служителите, съобщиха от пресцентъра на ведомството. 

При управлението на НДСВ Ушев беше назначен изпълнителен директор на Агенцията по заетостта между 2003 и 2009 г., а после за кратко беше управител на Националния осигурителен институт (НОИ). 

 Завършил е ВВТУ "Тодор Каблешков" със специалност "Експлоатация на ж.п. техника", както и "Икономика на труда" в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски".

Има и магистърски степени по "Международни отношения" от Киевския университет, "Социален мениджмънт" от УНСС и "Маркетинг" от Шуменския университет. 

Последно е работил в Националната следствена служба.  

Пред служителите на агенцията, на които е бил представен вчера, Ушев е обещал, че няма да прави бързи кадрови промени, но ще възложи проверка на законността на назначенията. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София