Иван и Андрей късат с Нова тв, отиват в TV7

Мая Младенова 18 декември 2012 в 10:50 4267 1

Иван и Андрей СНИМКА: БГНЕС
Иван и Андрей СНИМКА: БГНЕС

Продуцентите и тв водещи Иван и Андрей късат отношенията си в Нова тв и след Нова година се местят в TV7.

Новината обяви компанията на Иван Христов и Андрей Арнаудов "Междинна станция", а тази сутрин бе потвърдена и от ТВ7. Така от ефира на Нова тв ще отпаднат предаванията "Станция Нова" заедно със "Съпругите" и "Съдебен спор", както и "Специалистите". Това ще освободи огромен прозорец в съботно-неделната програма на Нова. Промените в програмата влизат в сила веднага и още този уикенд Нова няма да излъчва предаванията на "Междинна станция". От телевизията съобщиха, че заради празниците  вече били планирали тематични коледни филми и концерти. "Планираме промени след Нова година, но още е рано да ги обявим", добави пресаташето на медията.

Това е вторият голям "тв развод" на "опосумите", които преди Нова тв водеха "Сблъсък" по bTV.

Същото предаване сега ще се излъчва по ТВ7 от февруари, а водещи ще са отново Иван и Андрей. В договора им с телевизията се включва и производството на ново риалити.

Друг водещ от Нова - Витомир Саръиванов, който беше и главен редактор на последния "Биг Брадър", пък ще води сутрешния блок на ТВ7 заедно с Мая Костадинова (която беше лице на "Код Криминално" по bTV Action).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови