Дилов: И блондинките се женят по любов, и в СДС сме влюбени

28 март 2013 в 17:05 4460 5

Коалицията ще се яви на вота с името Съюз на демократичните сили
Коалицията ще се яви на вота с името Съюз на демократичните сили

Дошло е време, в което дори блондинките започнаха да се женят по любов. По отношение на политиката също дойде време тя да се прави по любов и искрено, а не с някакви тънки сметки, обяви на пресконференция на Раковска 134 лидерът на Движение „Гергьовден“ Любен Дилов –син.

СДС, Обединени земеделци, Движение „Гергьовден“, Радикалдемократическа партия в България и Българска социалдемократическа партия подписаха днес споразумение за общо явяване на парламентарните избори.

Коалицията ще се яви на вота с името Съюз на демократичните сили.

Не сме предизборна коалиция, сглобена, за да премине бариерата от 4%, ние сме съюз от искрени партньори и като такива търсим доверието на българските граждани, обяви лидерът на СДС Емил Кабаиванов.

През следващата седмица ще бъдат обявени листите на Съюза на демократичните сили, в които ще „има сериозно присъствие на личности от гражданската квота, доказани професионалисти и експерти в различни области“.

Любен Дилов – син уточни, че все още се доработва общата програма, която скоро ще бъде обявена. Нормално е да има разлики между нас по определени политики, защото не сме монолитен политически субект, каза още Дилов.

Подписваме документ за политическо партньорство между традиционни български партии, за да сформираме алтернатива на политическото статукво, коментира лидерът на "Обединени земеделци" Петя Ставрева.

Виждаме как пред очите ни се сглобява нова тройна, а може би и четворна коалиция, целяща да управлява през следващия мандат, а в нея са БСП, ДПС, ДСБ и бившият лидер на СДС Мартин Димитров, както и партията на г-жа Кунева, независимо от това, което казват те, коментира Любен Дилов –син.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!